Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο και πολύ πρόσφατο νέο μέλος στην οικογένεια της Kia, ακούει στο όνομα Stonic. Πρόκειται Το Kia Stonic διατίθεται και με κινητήρα 1.0 λίτρου turbo…για ένα μοντέλο που ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου και αυτό που αλλάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εικόνα της μάρκας.

Ήδη το Stonic διατίθεται στην ελληνική αγορά, με κινητήρες που ξεκινούν από τα 1.000 κ.εκ. (βενζίνη) και φτάνουν μέχρι τα 1.400 με ιπποδυνάμεις από 82 μέχρι 120 ίππους. Επιπλέον διατίθεται με κινητήρα 1.6 diesel με 110 ίππους.

Το Stonic είναι η νέα προταση της Kia στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Made in Korea
Το νέο κόμπακτ SUV μοντέλο με την σπορ σχεδίαση αποτελεί καρπό στενής συνεργασίας του H εγγύηση είναι εργοστασιακή…σχεδιαστικού στούντιο της Kia στην Ευρώπη με το αντίστοιχο της Κορέας.  Ωστόσο ένα πολύ σημαντικό στοιχείο αφορά στο εργοστάσιο αλλά και στην χώρα που κατασκευάζεται και είναι το εργοστάσιο Sohari στην Κορέα.

Και επειδή οι Κορεάτες είναι σίγουροι για τα προϊόντα τους αλλά και την διασφάλιση της αξιοπιστίας που τα συνοδεύουν προσφέρουν εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών ή 150.000 χιλιόμετρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Kia Stonic πατήστε ΕΔΩ

Το εσωτερικό του κορεατικού μοντέλου

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης