Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έχει δημιουργήσει τη δική του κατηγορία. Διθέσιο, παιχνιδιάρικο, Καθαρόαιμο roadster το MX-5…πισωκίνητο, σε κάνει να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα και να ονειρεύεσαι. Η επιτυχία του μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο λόγος για το Mazda MX-5, το οποίο δυστυχώς στη νέα του γενιά δεν έχουμε την ευκαιρία να το αποκτήσουμε καθώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει εισαγωγική εταιρεία, έπειτα και από την πτώχευση της προηγούμενης εταιρείας πριν από 3 περίπου χρόνια (Ιούλιος 2014).  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινούν φέτος οι πωλήσεις
Στην σημερινή γκάμα των μοντέλων της ιαπωνικής φίρμας υπάρχουν πολύ όμορφα αυτοκίνητα και θα Σύντομα θα μπορούμε να αγοράσουμε – και πάλι – Mazda και στην Ελλάδα!μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε ιδανικά για την ελληνική πραγματικότητα. Από τα «2», «3», «6», μέχρι τα οχήματα ελευθέρου χρόνου, όπως τα CX-3 και CX-5. Ωστόσο ένα ξεχωρίζει και δεν είναι άλλο από το MX-5.

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του zougla.gr (για να το διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ), όλη τη γκάμα της Mazda περιμένουμε να τη δούμε τους επόμενους μήνες καθώς ήδη γίνονται κινήσεις για να ξεκινήσει και πάλι τη δραστηριότητα της στην Ελλάδα.

Τιμή… Ρουμανίας!
Αναζητώντας πάντως το MX-5, βρήκαμε και την τιμή του στην οποία που πωλείται στην Ρουμανία. Συγκεκριμένα είναι διαθέσιμο με 20.090 ευρώ, ποσό που αν ισχύσει και στην χώρα μας τότε θα δούμε και πάλι αρκετά MX-5 να κυκλοφορούν στους δρόμους…

Δείτε την τιμή του MX-5 στην Ρουμανία πατώντας ΕΔΩ

 
Επισκεφτείτε την ελληνική ιστοσελίδα της Mazda πατώντας ΕΔΩ


 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης