Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλές πιέσεις έχει αρχίσει να δέχεται η αγορά του αυτοκινήτου εξαιτίας της πανδημίας λόγω κορονοϊού και της απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών.

Τα πρώτα σημάδια άρχισαν να φαίνονται από τα μέσα Μαρτίου και συνεχίζονται με μεγαλύτερη ένταση τον Απρίλιο.

H Peugeot βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ μεγάλη η πτώση

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το zougla.gr, μέχρι και τις 14 Απριλίου οι ταξινομήσεις είχαν Τον Απρίλιο του 2019 πουλήθηκαν 12.403 αυτοκίνητα…φτάσει τις 1.101, όταν την αντίστοιχη περυσινή περίοδο ήταν στις 3.882 (έως 12 Απριλίου).

Να σημειώσουμε ότι, τον Απρίλιο του 2019 οι συνολικές ταξινομήσεις άγγιξαν τις  12.403 μονάδες και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η αγορά φέτος δεν θα ξεπεράσει τα 3.000 αυτοκίνητα.

Από τις πιο πάνω ταξινομήσεις το 42,2% αφορά σε εταιρικές πωλήσεις και το υπόλοιπο ιδιωτών.

Η Audi βρίσκεται στην 4η θέση...

Τoyota, Peugeot και Hyundai

Μόνο Toyota και Peugeot έχουν περάσεις τις 100 πωλήσεις…Στην πρώτη θέση βρίσκεται με 131 πωλήσεις η Toyota ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί με 126 η Peugeot. Τρίτη είναι η Hyundai με 97 αυτοκίνητα, ενώ Audi και BMW συμπληρώνουν την πεντάδα με 86 και 69 αυτοκίνητα αντίστοιχα.

Ακολουθούν οι μάρκες: Opel, VW, Renault, Nissan, Suzuki, Skoda, Mercedes, Citroen, MINI, Ford, Volvo, Fiat, Dacia KIA, Jeep, SEAT, Mitsubishi, Alfa Romeo, Honda, Land Rover, Lexus, Porsche και Mazda.  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης