Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δώδεκα σπάνια και συλλεκτικά αυτοκίνητα φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens», στο πλαίσιο μίας έκθεσης κλασσικών οχημάτων.

Η Ford Mustang 5.0 λίτρων Fastback «Eleanor» (1965) ανήκει στον Βασίλη Χατζηευθυμίου. Η συγκεκριμένη έχει κερδίσει 5 διακρίσεις σε διάφορα Car Shows και έχει πρωταγωνιστήσει σε 14 video clips σε Ελλάδα και εξωτερικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Από Ferrari μέχρι Mustang

Ferrari, Porsche, Mercedes, Lotus και Ford βρίσκονται στους ορόφους του μεγαλύτερου και πιο Αυτοκίνητα που έχουν γράψει ιστορία και πρεπει να τα δεις από κοντά για να καταλάβεις την αξία τους…πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου της Αθήνας, με στόχο να «ταξιδέψουν» τον επισκέπτη στην ιστορία του μαγικού κόσμου των τεσσάρων τροχών.

Πρόκειται για μοντέλα που θυμίζουν έργα τέχνης όπως, Ferrari Mondial του 1985, Porsche Carrera του 1976, Mercedes 190SL του 1961, Lotus super Seven του 1962, Ford Mustang του 1965, Ford Capri του 1971 κ.ά.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να τα απολαύσουν από κοντά μέχρι τις 7 Απριλίου.

 

Το Ford Capri 1.5 λίτρων V4 XL Auto (1971) ανήκει στον Γιάννη Χεκιμιάν. Ένα αυτοκίνητο που παράχθηκε σε περισσότερα από 1,9 εκατ.. αντίτυπα έως και το 1986 και θεωρήθηκε ως «η Mustang της Ευρώπης». Το Capri λανσαρίστηκε στην Ελλάδα από την ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Ι.Ε. σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Αστέρια Γλυφάδας, στο πλαίσιο των εορτασμών των 50 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας (1919).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης