Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν χωρά αμφιβολία πως το Fiat 500 σε όλες του τις εκδόσεις είναι ένα αυτοκίνητο που  άλλαξε Ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα στην ιστορία του αυτοκινήτου…σημαντικά την αυτοκίνηση.

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1957, πούλησε εκατομμύρια μονάδες και το 2007, χρονιά που έκανε την εμφάνισή της η σύγχρονη γενιά, κατάφερε να μπει στην καθημερινότητα τουλάχιστον δύο εκατομμυρίων οδηγών.

Το Fiat 500 Mirror

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Όλη η γκάμα του 500
Μπορεί λοιπόν η ζήτηση και η απήχηση να είναι μεγάλη, παρ’ όλα αυτά η ελληνική εισαγωγική εταιρεία Η προφορά συνοδεύται από πέντε χρόνια εγγύηση ενώ η χρηματοδότηση μπορεί να γίνει και άτοκη…FCA Group, έκανε γνωστό πως διαθέτει μία νέα έκδοση με την ονομασία Mirror που προσφέρεται με φουλ εξοπλισμό χωρίς να αυξάνει η τιμή. Συγκεκριμένα το όφελος αγγίζει τα 2.200 ευρώ και δίνεται έμφαση στον τεχνολογικό εξοπλισμό, στην εξατομίκευση κ.λπ. Η προσφορά συνοδεύεται με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Η προσφορά ισχύει για όλη τη γκάμα του 500, από το γνωστό μας 500αράκι, το 500X της κατηγορίας των οχημάτων ελευθέρου χρόνου αλλά και το 500L με τους κορυφαίους χώρους. Και τα τρία οχήματα είναι διαθέσιμα σε απόχρωση του μπλε δηλαδή το χρώμα του Hi-Tech και της συνδεσιμότητας, στοιχεία που αναζητά σήμερα ο σύγχρονος αγοραστής.

Ο εξοπλισμός
Από εκεί και πέρα το Fiat 500 Mirror εφοδιάζεται με γυάλινη οροφή, διαθέτει προβολείς τεχνολογίας LED, τα πίσω φώτα είναι καινούργια, ενώ στο νέο προφυλακτήρα είναι ενσωματωμένα τα φώτα ομίχλης Οθόνη, ζάντες, οροφή, και συνδεσιμότητα είναι μερικά από τα στοιχεία των εκδόσεων Mirror…και οπισθοπορείας. Εσωτερικά, υπάρχουν αρκετά νέα στοιχεία στο ταμπλό, στο τιμόνι και σε πολλά ακόμη υλικά, ενώ προσφέρονται στον πελάτη και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Εσωτερικά συναντούμε το σύστημα U-Connect Navi με υψηλής ανάλυσης έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι, καθίσματα αποκλειστικής σχεδίασης με κομμάτια οικολογικού δέρματος, επιχρωμιωμένους εξωτερικούς καθρέφτες και επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, το εντυπωσιακό λογότυπο Mirror στην κολώνα, αλλά και τα παστέλ χρώματα δωρεάν!

Το 500 Mirror διατίθεται αποκλειστικά με κινητήρες βενζίνης.     

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα της οικογένειας του Fiat 500 πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης