Αποστολή στην Τσεχία: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Οι Τσέχοι κρατούσαν τη σχεδίαση της νέας γενιάς Skoda Octavia ως επτασφράγιστο μυστικό. Κανείς δεν ήξερε πώς θα είναι και δεν είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες της ολοκαίνουργιας Octavia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο που είχαμε πάρει ως… γεύση ήταν κάποια σκίτσα που είχε δώσει στη δημοσιότητα η τσεχική φίρμα και μας έβαζαν στο κλίμα για το πόσο πολύ έχει αλλάξει αυτή η μάρκα, η οποία γίνεται όλο και καλύτερη, καταφέρνοντας παράλληλα να κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερα μερίδια στην παγκόσμια αγορά. 

Η 4η γενιά θα είναι διαθέσιμη και σε έκδοση plug in hybrid που θα συνδυάζει βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα

Αποκάλυψη στην Πράγα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη Δευτέρα το βράδυ, η Skoda αποκάλυψε στους εκπροσώπους του Τύπου από όλον τον κόσμο την 4η γενιά της Octavia Αλλάζει επίπεδο η νέα γενιά Skoda Octavia σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα και συγκεκριμένα στην Εθνική Πινακοθήκη, παρουσία 700 δημοσιογράφων.

Το zougla.gr ήταν από τα λίγα ελληνικά Μέσα που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Τσεχίας για να παρακολουθήσουν και να ζήσουν από κοντά την αποκάλυψη ενός μοντέλου που έχει δημιουργήσει τη δική του ιστορία τα τελευταία 60 χρόνια και θα συνεχίσει να το κάνει σε μία πολύ δύσκολη και απαιτητική κατηγορία.

Σπορ γραμμές, σύγχρονη σχεδίαση, άπλετοι χώροι που θυμίζουν… Octavia, gadget και άφθονη τεχνολογία. Είναι ξεκάθαρο πως από τη νέα Octavia δεν λείπει τίποτα και δεν θα ήταν υπερβολή να την αποκαλούμε premium μοντέλο, γιατί πολύ απλά… είναι!

Στην παγκόσμια παρουσίαση της 4ης γενιάς ήμασταν εκεί...

 

Το zougla.gr ήταν εκεί…

Το zougla.gr δημοσιεύει τις πρώτες δικές του εικόνες της Skoda Octavia που είναι σίγουρο ότι θα ανοίξουν την… Βγάζει μάτια η νέα Skoda Octavia…όρεξη σε όσους έχουν στο μυαλό τους την αγορά αυτοκινήτου στην κατηγορία των οικογενειακών.

Να σημειώσουμε πως από πλευράς μηχανικών συνόλων  θα υπάρχουν διαθέσιμοι κινητήρες, βενζίνης, diesel και φυσικά… ρεύματος (plug in hybrid για την ακρίβεια), ενώ θα ξεκινούν από το 1.0 λίτρο σε χωρητικότητα και θα έχουν ισχύ από 110 έως 204 ίππους.

Η ποιότητα και η τεχνολογία στο εσωτερικό έχουν εκτοξευτεί στα ύψη...

Υπομονή μέχρι τον Μάιο του 2020

Στην Ελλάδα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της τον Μάιο του 2020 και θεωρείται σίγουρο πως θα εκπλήξει τους φίλους της μάρκας.

Μείνετε συντονισμένοι στο zougla.gr για να δείτε και το σχετικό video από την παγκόσμια παρουσίαση της νέας Skoda Octavia από την Πράγα.

 

Η 4η γενιά παρουσιάστηκε στην Πράγα και θα κυκλοφορήσει λίγο πριν από το καλοκαίρι του 2020

Στη φωτογραφία η έκδοση Sportswagon. Επίσης θα υπάρχει η Grand Coupe...

Φώτα Full LED Matrix...

Τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι και αυτά τεχνολογίας LED

 

Για πρώτη φορά head-up display σε μοντέλο της Skoda

Ακόμα και ο λεβιές από το αυτόματο κιβώτιο DSG είναι ξεχωριστός...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης