Στη φάση των τελικών δοκιμών βρίσκεται το σκληροτράχηλο 4X4 Ineos Grenadier το οποίο αναμένεται να Ο κινητήρας του Grenadier είναι ο 3λιτρος 6κύλινδρος της BMWείναι έτοιμο τον Ιούλιο του 2022. Το μοναδικό αυτό 4Χ4 είχε ένα πολύ έντονο πρόγραμμα δοκιμών με στόχο να αξιολογηθεί σε πολλά σημεία του κόσμου και να γράψει πάνω από 1,8 εκατομμύρια χιλιόμετρα.

Το πρόγραμμα σταμάτησε λόγω της πανδημίας πέρυσι, αλλά ξεκίνησε ξανά φέτος και μάλιστα με εντατικό ρυθμό. Το Grenadier βρέθηκε στη Σουηδία το χειμώνα για να δοκιμαστεί σε πολικές θερμοκρασίες και τώρα ήταν η σειρά των βουνών της Αυστρίας να γίνει το πεδίο δοκιμών του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Grenadier από τις δοκιμές του στη Σουηδία!

Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από το Land Rover Defender του 1983

Στις δύσκολες διαδρομές του Magna Steyr δοκιμάστηκαν οι εκτός δρόμου ικανότητες του αυτοκινήτου με τον Jim Ratcliff, Πρόεδρο της Ineos, να δηλώνει ικανοποιημένος από το «πρώτο πραγματικό» τεστ του Grenadier.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επόμενος σταθμός του Grenadier είναι το Death Valley στις ΗΠΑ και η Μέση Ανατολή όπου θα αξιολογηθεί η αντοχή του 4Χ4 σε ιδιαίτερες συνθήκες ζέστης και στους αμμόλοφους.

Το βίντεο από τις δοκιμές στην Αυστρία

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα έκδοση και εκπτώσεις για το plug-in υβριδικό Jeep Renegade

Το λεωφορείο που αντέχει πυρηνική επίθεση

Έχουν ξεφύγει οι Κινέζοι!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης