Μόλις λίγες ημέρες μετά το απίθανο ρεκόρ που σημείωσε στο Nordschleife η Porsche παρουσίασε Το σύστημα μετάδοσης είναι υγρόψυκτο!επίσημα τη νέα Cayenne Coupe Turbo GT. Πρόκειται για την κορυφαία σπορ Cayenne η οποία έχει αναβαθμιστεί τόσο στον κινητήρα, αλλά κυρίως στις αναρτήσεις που της χαρίζουν εξαιρετική συμπεριφορά στη σπορ οδήγηση.

Ο κινητήρας της νέας GT είναι ο γνωστός V8 4.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 631 ίππους και 849Nm ροπής. Σε σχέση με το απλό μοντέλο έχουν γίνει αλλαγές στα πιστόνια, τους εκκεντροφόρους και τον χρονισμό προκειμένου η Turbo GT να γίνει πιο αποτελεσματική και αποδοτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θηρίο στο δρόμο και στην πίστα το νέο Cayenne με επιδόσεις supercar!

Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης ακόμα και της ακαμψίας του πλαισίου

Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 8τάχυτο αυτόματο με εξελιγμένο σύστημα της Porsche για ταχύτατες αλλαγές. Οι Στο εσωτερικό οι θέσεις είναι αυστηρά τέσσερις με την κεντρική κονσόλα να είναι από αλκαντάραεπιδόσεις είναι απίθανες καθώς τα πρώτα 100Km/h έρχονται σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 300Km/h. Εκεί που έχει γίνει εντατική δουλειά όμως είναι οι αναρτήσεις οι οποίες είναι ρυθμισμένες αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο είναι κατά 17 χιλιοστά πιο χαμηλό σε σχέση με την απλή Cayenne Coupe. Οι αναρτήσεις είναι τριών θαλάμων αέρα και μπορούν να σκληρύνουν κατά 15% ανάλογα με την επιλογή του οδηγού. Είναι ημί-ενεργητικές και στο ηλεκτρονικό σύστημα μπορεί να υπάρξει έλεγχος της δυναμικής του πλαισίου και της ροπής σε κάθε σημείο του αμαξώματος. Οι τροχοί είναι 22 ιντσών με τα εμπρός ελαστικά να είναι πιο φαρδιά σε σχέση με τα πίσω. Τα φρένα είναι κεραμικά με δίσκους 440mm εμπρός και 410mm πίσω. Η τιμή του νέου Cayenne Coupe Turbo GT αναμένεται στην τιμή των 150.000€.

Ένα από τα πιο άνετα supercar που μπορείτε να αποκτήσετε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο ρεκόρ γύρου στην πίστα του Nürburgring έκανε η Porsche

Η Porsche διέλυσε τα χρονόμετρα στην «Πράσινη Κόλαση»

Η υπέροχη Porsche 911 GT3 Touring

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης