Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tο GT-R είναι ένα από τα πιο ποθητά σπορ αυτοκίνητα στον κόσμο καθώς προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις και μεταδίδει στον οδηγό αυτό το κάτι διαφορετικό συγκριτικά με άλλα μοντέλα ακόμα και από την κατηγορία των super cars.  

Συλλεκτικό...

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Νέα Υόρκη…

Με αφορμή τα 50 χρόνια ιστορίας αγώνων του GT-R, η ιαπωνική φίρμα τελειοποίησε και παρουσίασε στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το Nissan GT-R 50th  Anniversary Edition. Η συγκεκριμένη έκδοση θα Το GT-R έγραψε ιστορία και συνεχίζει να το κάνει…προσφέρεται σε χρωματικούς συνδυασμούς, οι  οποίοι θα αντιπροσωπεύουν τα κατορθώματα του GT-R. Αυτός είναι και ο λόγος που το χρώμα Bayside (Wangan) Blue  έρχεται στο προσκήνιο (από την εποχή που ήταν διαθέσιμο με το μοντέλο “R34”), σε συνδυασμό με λευκές αγωνιστικές ρίγες.

Το εντυπωσιακό  φινίρισμα του χρώματος, διασφαλίζει μια διαδικασία διπλής θερμικής επεξεργασίας τεσσάρων στρώσεων, δίνοντας ένα ζωντανό μπλε με εντυπωσιακά σημεία και βαθιές σκιές. Οι μπλε ενθέσεις  στις ακτίνες των ζαντών,  είναι μερικές ακόμη  από τις πολλές ωραίες πινελιές που κάνουν ξεχωριστό αυτό το GT-R. Την παλέτα των χρωματικών συνδυασμών του GT-R 50th  Anniversary Edition, συμπληρώνει το λευκό της πέρλας με τις κόκκινες ρίγες και το ασημί με τις αντίστοιχες λευκές.

 

Απολαύστε το συλλεκτικό GT-R

 

Βελτιώσεις…

Κάτω από το εμπρός καπό ο twin-turbo V6 κινητήρας των 3.8 λίτρων. Μεταξύ άλλων η ενσωμάτωση νέων υπερσυμπιεστών, οι οποίοι συμβάλλουν στην αύξηση της απόκρισης του κινητήρα σε χαμηλές στροφές,  αυξάνοντας την συνολική απόδοση κατά 5%, οι πολλαπλές εξαγωγής, εμπνευσμένες από την τεχνολογία των αγωνιστικών αυτοκινήτων κ.ά.

Από εκεί και πέρα η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση έχει ρυθμιστεί ώστε να παρέχει καλύτερη σταθερότητα στις στροφές και πιο ομαλή οδήγηση. Το σύστημα διεύθυνσης είναι πιο γραμμικό και ακριβές από ποτέ, απαιτώντας ελάχιστες διορθώσεις σε ταχύτητες έως και 300 χλμ./ώρα.

 

Εικόνα που... σοκάρειΚαθαρόαιμο super car έτοιμο να βάλει φωτιά στην άσφαλτο...Η οθόνη στην κεντρική κονσόλα δίνει πολλές πληροφορίες στον οδηγό σχετικά με την οδήγηση...Η εικόνα όταν κάθεσαι στη θέση του οδηγού...Κάθεσαι και ετοιμάζεσαι για... πτήσηΖάντες 20 ιντσών...Το Nissan GT-R 50th  Anniversary Edition

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης