Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΛΠΑ είναι μεγάλα. Τα χρέη της έχουν ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ και λύση δεν φαίνεται, τουλάχιστον στο προσεχώς μέλλον, να υπάρχει.

Με την οικονομική αβεβαιότητα να υπάρχει, τα χρέη να μην εξοφλούνται, αντιθέτως να διογκώνονται, ηΔυσοίωνο δείχνει να είναι το μέλλον της ΕΛΠΑ…εταιρεία που νοίκιαζε τους χώρους στην ΕΛΠΑ στην περιοχή της Μαγούλας προχώρησε στην σφράγιση τους. Να σημειώσουμε πως σε αυτούς τους χώρους η ΕΛΠΑ έχει σημαντικό μέρος των υλικών της που χρησιμοποιεί και σε αγώνες αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zougla.gr, το ανεξόφλητο ποσό για τις συγκεκριμένες αποθήκες έχει φτάσει σχεδόν τα 70.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προβλήματα ίσως παρουσιαστούν και με το γνωστό κτήριο στη λεωφόρο Μεσογείων...

Νέο ΔΣ…
Από εκεί και πέρα, αναμένεται να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο και με το κτήριο της ΕΛΠΑ στην λεωφόρο Μεσογείων καθώς υπάρχει και εκεί η πιθανότητας έξωσης από τους ιδιοκτήτες.

Μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση μόλις… χθες έγινε γνωστό και το νέο ΔΣ, με πρόεδρο τον Άγγελο Μπαβέλα, που καλείται να αντιμετωπίσει τεράστια θέματα για να σωθεί η ιστορική λέσχη αυτοκινήτου που δραστηριοποιείται στο κομμάτι της οδικής βοήθειας και τους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης: Νέος πρόεδρος και ΔΣ στην ΕΛΠΑ

   

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης