Την Τετάρτη 26 Ιουλίου στο τελωνείο Χανίων θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Πρόκειται για κατασχεμένα, παρατημένα ή κρατικά οχήματα τα οποία, θα πουληθούν για Στις δημοπρασίες χρειάζεται μεγάλη προσοχή…κυκλοφορία ή θα χρησιμοποιηθούν για ανταλλακτικά.

Συνολικά 50 αυτοκίνητα και άλλα τρία δίκυκλα είναι διαθέσιμα σε τιμές που ξεκινούν από μερικές εκατοντάδες ευρώ. Ωστόσο, παρατηρώντας την σχετικά λίστα το ενδιαφέρον πέφτει σε μία Ford Mustang του 2008 η τιμή εκκίνησης της οποίας, είναι τα 2.000 ευρώ! Ωστόσο τα… 2.500 κ.εκ. του κινητήρα που αναφέρεται στην προκήρυξη κάπως… προβληματίζει καθώς εκείνη την χρονική περίοδο η Mustang κυκλοφορούσε με μικρότερο κινητήρα τα 4.0 λίτρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2008 κυκλοφορούσε η συγκεκριμένη Ford Mustang

Πού θα δείτε τα αυτοκίνητα
Σε κάθε περίπτωση (καθώς μπορεί να έχει γίνει και ορθογραφικό λάθος στην προκήρυξη του τελωνείου Χανίων) μία ερώτηση σίγουρα δεν κοστίζει (Το τηλέφωνο του τελωνείου είναι το 28213 45343).

Για όσους πάντως ενδιαφέρονται να δουν από κοντά τα οχήματα μπορούν να το κάνουν το διάστημα 24-25 Ιουλίου από 12:00 – 14:00 στο τελωνείο που βρίσκεται στην Σούδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείτε αναλυτικά τα οχήματα που θα δημοπρατηθούν πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης