Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το νέο μέλος στην οικογένεια της Jaguar ακούει στο όνομα I-PACE. Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό
Οι 2 Jaguar I-PACE θα είναι προπαραγωγής και θα βρίσκονται στην Ελλάδα μέχρι τέλη Οκτωβρίου…αυτοκίνητο μήκους 4,68 μέτρων το οποίο ξεφεύγει από την εικόνα που ξέραμε για την βρετανική φίρμα και αλλάζει τελείως τα δεδομένα.

Χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου η ύπαρξη ηλεκτροκινητήρα που χαρίζει 400 άλογα και 700Nm ροπή. Τα νούμερα αυτά προσφέρουν εκρηκτικές επιδόσεις παρά το βάρος του οχήματος που ξεπερνά τους δύο τόνους.

Στη γλώσσα των αριθμών, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,8 δευτερόλεπτα ενώ η ύπαρξη τετρακίνησης προσφέρει πολύ καλύτερη επαφή με το δρόμο, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα οδήγησης και εκτός δρόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη ηλεκτρική Jaguar στην ιστορία έρχεται σε λίγες ημέρες στην Ελλάδα...


Αυτονομία 470 χλμ.

Η εγγύηση των μπαταριών φτάνει τα 8 χρόνια…Ένα στοιχείο που σίγουρα ενδιαφέρει τους πελάτες ενός ηλεκτρικού οχήματος έχει να κάνει με την αυτονομία η οποία αγγίζει τα 470 χλμ., νούμερο μετρημένο σύμφωνα με τον κύκλο WLTP, που βασίζεται σε αληθινά στοιχεία.

Η φόρτιση του 80% των μπαταριών με τον ταχυφορτιστή γίνεται σε 40 λεπτά ενώ από μία κοινή πρίζα το αντίστοιχο ποσοστό διαρκεί 10 ώρες.

Το εσωτερικό της I-PACE


Πού θα τις δείτε

Δύο Jaguar I-PACE (προπαραγωγής) αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν και να τις οδηγήσουν
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του zougla.gr τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιηθούν σε διάφορα event της εισαγωγικής εταιρείας ενώ θα βρεθούν και στους δύο αντιπροσώπους της μάρκας (Σπανός και Τζώρτζης).

Το σημαντικότερο από όλα είναι πως οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να τα οδηγήσουν, οπότε και να αποκτήσουν οι ίδιοι, άποψη για το νέο αυτό μοντέλο. 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Jaguar I-PACE πατήστε
ΕΔΩ

Σχεδιαστικές γραμμές που σίγουρα δεν μας έχει συνηθίσει η Jaguar..

Η I-PACE θα μπορεί να φορτίζει ακόμα και το 80% σε 40 λεπτά (με ταχυφορτιστή)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης