Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα κάποιου φανατικού οπαδού της Ferrari είναι να βρεθεί σε μια δημοπρασία Και πίστευα ότι αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα…ενός αυθεντικού παλιού μοντέλου της Ferrari και να το κάνει δικό του. Στην περίπτωση αυτού του F412 που δημοπράτησε ο οίκος Bonhams μάλλον κανείς δεν θα ήθελε να παραβρεθεί καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα έκτρωμα το οποίο κατασκεύασε ο πρώην ιδιοκτήτης της Ferrari.

Ένας Βρετανός “μερακλής” λοιπόν κατάφερε να αγοράσει μια παλιά 412 με μόλις 5.000 λίρες. Κάτι όμως δεν του άρεσε και αποφάσισε να δώσει την προσωπική του πινελιά στο αυτοκίνητο. Το πρώτο που έκανε ήταν να αντικαταστήσει τον V12 κινητήρα του αυτοκινήτου με έναν V8 5,7 λίτρων της Chevrolet με την δικαιολογία πως είχε “πολλά προβλήματα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι έκανε ο άνθρωπος;

Κάτι άλλο είχε στο μυαλό του…

Στη συνέχεια αποφάσισε να αφαιρέσει τα πίσω καθίσματα, να κόψει το πίσω μέρος και να το επενδύσει με ξύλο μετατρέποντάς το σε φορτηγάκι για να μεταφέρει τα υπάρχοντά του. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι άνοιξε τρύπες στο καπό του αυτοκινήτου και τοποθέτησε εισαγωγές αέρα μετατρέποντάς το σε ένα κανονικό τερατούργημα. Οι φανατικοί της Ferrari αυτήν τη στιγμή μαντεύω ότι κλαίνε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οίκος Bonhams πάντως έχει βάλει ως τιμή εκκίνησης του κοντά στις 15.000 λίρες και αναρωτιέμαι ποιος ήταν ο… τυχερός που έκανε δικό του το ένα και μοναδικό φορτηγάκι της Ferrari.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Fiat Panda τα βάζει με Ferrari!

Βάζει πλώρη για ηλεκτρικό SUV η Ferrari

Συνέχισε να παλεύεις, Michael

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης