Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο περιθώριο του αγώνα της Formula 1 στην πίστα του Nürburgring, στο Eifel, το Σαββατοκύριακο 9-11 Οκτωβρίου ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 του 2016 Nico Rosberg, είχε την ευκαιρία να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του VW ID.R.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 του 2016 Nico Rosberg με το αγωνιστικό... τέρας των 680 ίππων

Τρομακτική δυναμη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γερμανός πρώην πιλότος έκανε ένα γύρο στην πίστα με το αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό μονοθέσιο των 680 ίππων για να πάρει μία μοναδική γεύση από την τρομακτική δύναμη που διαθέτει.

Ο Nico Rosberg, δηλώνει παθιασμένος με την ηλεκτροκινητικότητα και έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε πιο καθαρές τεχνολογίες από τότε που αποσύρθηκε από τη Formula 1. Μεταξύ άλλων, ίδρυσε το “Greentech Festival” (αφορά  εκδήλωση αειφορίας).

Δεν το πίστευε…

Ο Rosberg, δήλωσε αργότερα στα κανάλια κοινωνικών μέσων του ότι το αυτοκίνητο είχε το είδος της Το αγωνιστικό ID.R θύμισε στον πρώην πρωταθλητή μονοθέσιο F1…απόδοσης που είχε βιώσει μόνο σε ένα μονοθέσιο της  Formula 1.

«Πάει λίγος καιρός από τότε που οδήγησα ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο στη βροχή, αλλά στο ID.R ένιωσα αμέσως σαν ένα ψάρι στο νερό. Είναι φανταστικό να το οδηγείς», είπε ο Rosberg μετά εμπειρία του.

«Η πρόσφυση, η επιτάχυνση, η δύναμη – ήταν όλα πολύ γνωστά», είπε ο Nico, που κέρδισε 23 γκραν πρι κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Formula 1.

 

Παρακολουθήστε το video με τον Nico Rosberg και το γύρο που έκανε με το ID.R στο Nürburgring

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης