Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Peugeot δείχνει στην πράξη πως παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εταιρικές πωλήσεις και αυτό αποδεικνύεται τόσο από τις ταξινομήσεις του 2019 όσο και από την πρώτη θέση που κατέκτησε.

Το 2019 η Peugeot έδειξε το δρόμο των εταιρικών πωλήσεων...

Πωλήσεις που άγγιξαν τις 6.674 μονάδες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα οι εταιρικές πωλήσεις της γαλλικής φίρμας στην Ελλάδα την περασμένη χρονιά έφτασαν τα  Η Peugeot διαθέτει το καλύτερο δυνατό «πακέτο» για τις ελληνικές επιχειρήσεις…6.674 οχήματα. Το υψηλό αυτό νούμερο οφείλεται τόσο στα νέα μοντέλα που έχουν αναβαθμίσει σημαντικά τη μάρκα όσο και στην εισαγωγική εταιρεία που κάλυψε τις πραγματικές ανάγκες των πελατών.

Με λίγα λόγια, στη νέα εποχή που τα εταιρικά αυτοκίνητα, τα λεγόμενα leasing και τα rent a car κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά, η εταιρεία κατάφερε να βρεθεί δίπλα στον πελάτη και να του δώσει όσα θα ήθελε από ένα αυτοκίνητο.

Το Peugeot 2008 προηγούμενη γενιάς (ήδη κυκλοφορεί η νέα γενιά) βρέθηκε στην δεύτερη θέση της κατηγορίας του

Τετραπλάσια άνοδος

To Peugeot 3008 αποδείχτηκε το κορυφαίο στην κατηγορία τουΗ ποσοστιαία άνοδος άγγιξε το 26,4%, τετραπλάσια συγκριτικά με τη συνολική κατηγορία.

Το 3008 αποδείχθηκε το αγαπημένο όχημα των στελεχών, φτάνοντας στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του, ενώ το 2008 βρέθηκε στη δεύτερη θέση της κατηγορίας του.

Από εκεί και πέρα τα 108 και 208 ήταν στο TOP3 των κατηγοριών τους με περισσότερες από 3.500 πωλήσεις!

 

Για να δείτε όλη τη γκάμα των μοντέλων της Peugeot πατήστε ΕΔΩ

 

Το Peugeot 208 πήγε πολύ δυνατά στην κατηγορία του και όπως φαίνεται θα πάει ακόμα καλύτερα φέτος που κυκλοφορεί η νέα γενιά (φωτό)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης