Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To 2015 αποδείχτηκε ιδανική χρονιά για την Lamborghini σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς σημείωσε νέο Ποτέ ξανά στην ιστορία της η Lamborghini δεν είχε ξεπεράσει τις 3.000 πωλήσεις ρεκόρ στην ιστορία της όσον αφορά στις πωλήσεις. Για πρώτη φορά η ιταλική φίρμα ξεπέρασε τις 3.000 μονάδες και η… μπίλια σταμάτησε στα 3.245 αυτοκίνητα.

Η αύξηση άγγιξε το 28% συγκριτικά με το 2014 όπου είχαν ταξινομηθεί 2.530 μονάδες. Συγκριτικά με το… 2010 οι πωλήσεις ήταν κατά 2.5 φορές μεγαλύτερες το 2015!

Η εκκεντρική σχεδίαση είναι ένα χαρακτηριστικό της Lamborghini...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιπροσωπεία και στην Ελλάδα
Αυτή τη στιγμή η Lamborghini δραστηριοποιείται σε 50 χώρες έχοντας 135 αντιπροσώπους, μεταξύ αυτών και την Trident Cars που εδρεύει στην Ελλάδα. Οι μεγαλύτερες αγορές είναι αυτές των ΗΠΑ και της Κίνας ενώ ακολουθούν η Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Μέση Ανατολή και η Γερμανία.

Κορυφαίο μοντέλο αναδείχτηκε η Huracan η οποία το πρώτο έτος πλήρους διαθεσιμότητας πουλήθηκαν 2.242 μονάδες, με τη ζήτηση να παραμένει υψηλή και την αναμονή για να την αποκτήσει ο πελάτης να ξεπερνά ακόμα και τους έξι μήνες. Συγκριτικά με την προκάτοχο, την Gallardo, η άνοδος κατά την ίδια περίοδο μετά το λανσάρισμά του στην αγορά, αγγίζει το 70%…

Διαβάστε επίσης: H ακριβότερη και πιο σπάνια σύγχρονη Lamborghini ήρθε στην Ελλάδα….

Η Aventador είναι η 'μεγάλη' Lamborghini...

H Lamborghini Huracan είναι αυτή που έχει αλλάξει τα δεδομένα για την μάρκα..
Το εσωτερικό της Lamborghini Huracan...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης