Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Στην πρώτη θέση των εταιρικών πωλήσεων βρέθηκε η Peugeot στην Ελλάδα για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου. Χρόνο με τον χρόνο, η γαλλική φίρμα δείχνει πως πατά πιο γερά στα πόδια της, Αύξηση κατά 30% σημείωσαν οι εταιρικές πωλήσεις το 2019 συγκριτικά με το 2018γεγονός που αποτυπώνεται στις πωλήσεις αλλά και στις συγκριτικές ταξινομήσεις με τα προηγούμενα έτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2019, η αύξηση συγκριτικά με το 2018 κυμάνθηκε στο 30%, νούμερο που δείχνει πως η εισαγωγική εταιρεία διαθέτει εκτός από πολύ καλά προϊόντα και ολοκληρωμένες προτάσεις ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των πελατών της. Επιπλέον να προσθέσουμε και τις υπηρεσίες της μάρκας σε εταιρικούς πελάτες, όπως για παράδειγμα τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για εταιρείες Rent A Car και μακροχρόνιων μισθώσεων (π.χ. autoone στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι).
 

H γκάμα της Peugeot περιλαμβάνει και επαγγελματικά οχήματα

Διακρίσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Peugeot κατάφερε να αποσπάσει εφέτος δύο πολύ σημαντικές ευρωπαϊκές διακρίσεις από τη διοργάνωση Company Car Today, η οποία βραβεύει τα καλύτερα αυτοκίνητα του εταιρικού καναλιού πώλησης. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε το 5008 ως το SUV της χρονιάς και το Peugeot Rifter ως το MPV της χρονιάς αντίστοιχα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης