Η Subaru συνεχίζει δυναμικά την εξέλιξη του νέου Impreza WRX το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο το 2022. Η ιαπωνική φίρμα έχει ήδη ανακοινώσει πως το νέο εικονικό WRX STi θα έχει μοναδική απόδοση και τεχνολογία σκαρφαλώνοντας σε νέα επίπεδα, κάτι που έχει δημιουργήσει προσδοκίες στο φανατικό κοινό του.

Η πρώτη εικόνα του Impreza WRX από το motor1.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντηρητική η εμφάνιση του νέου Impreza WRX

Οι πρώτες εικόνες που είδαμε πάντως στο motor1.com, δε δείχνουν κάτι το συγκλονιστικό όσον αφορά την Το νέο Impreza δε θα είναι προκλητικό στην εμφάνιση… θα είναι όμως στην οδήγηση!εμφάνιση του αυτοκινήτου. Στο εμπρός μέρος δεσπόζει η κεντρική γρίλια στο καπό και το χαμηλό προφίλ, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι στενά και τεχνολογίας LED. Στο πίσω μέρος απουσιάζει η τεράστια αεροτομή του παρελθόντος, ωστόσο βρίσκουμε στο κάτω μέρος αεραγωγούς στις άκρες του προφυλακτήρα και μια διπλή εξάτμιση.

Ο κινητήρας του νέου Impreza WRX αναμένεται να είναι ο γνωστός boxer των 2,4 λίτρων με τούρμπο ο οποίος αναμένεται να αποδίδει περίπου 400 ίππους. Το νέο Impreza είχε ανακοινωθεί μήπως θα παρουσιαστεί στο τέλος του 2020, αλλά η πανδημία καθυστέρησε την εξέλιξή του. Τώρα, περιμένουμε να το δούμε το 2022 στην τελική του μορφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Impreza θα θέλαμε να είναι πιο κοντά στο concept Viviz!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε δικό σου ένα από τα θηρία του Ken Block

Subaru Impreza ρυμουλκεί νταλίκα στον πάγο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης