Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


To μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό γεγονός διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο πρώην αεροδρόμιο του  H Renault συμπληρώνει 120 χρόνια ζωής και το γιορτάζει…Ελληνικού. Η αίθουσα ξιφασκίας έχει… μεταμορφωθεί σε έκθεση αυτοκινήτων και φιλοξενεί δεκάδες νέα και πολύ ξεχωριστά οχήματα που οι περισσότεροι θέλουν να αγγίξουν και να θαυμάσουν από κοντά.   

Από τα περίπτερα που έχουν καταφέρει να κλέψουν την παράσταση και να προσελκύσουν χιλιάδες κόσμου είναι αυτό της Renault.

Η γαλλική φίρμα συμπληρώνει εφέτος 120 χρόνια ζωής και η εισαγωγική εταιρεία TEOREN Motors A.E. το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπάνια βλέπουμε στη Ελλάδα μονοθέσιο της Formula 1. Μία ευκαιρία που μας δίνει η Renault και δεν λέει να.. χάσουμε


Από τη F1 στο Megane RS…

Συγκεκριμένα και μόνο για την έκθεση αυτοκινήτου, οι φίλοι της Renault έχουν τη δυνατότητα να Δύο κορυφαία  Renault έχουν έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα…θαυμάσουν το εκθεσιακό μονοθέσιο της Formula 1 με την κωδική ονομασία R.S.18.

Το επιβλητικό όχημα βρίσκεται σε περίοπτη θέση και είναι από εκείνα τα εκθέματα που και να μη θέλεις, δεν γίνεται να μην αφιερώσεις χρόνο μαζί τους.

Δίπλα στο κορυφαίο δείγμα μηχανικής τεχνογνωσίας και αυτοκινητιστικού πάθους βρίσκεται το εντυπωσιακό Megane RS με τους 280 ίππους. Το συγκεκριμένο κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο ελληνικό κοινό και ετοιμάζεται πολύ σύντομα για τις δικές του… πτήσεις στους δικούς μας δρόμους.

Το εντυπωσιακό Renault Megane RS εφοδιάζεται με κινητήρα 1.8 λίτρων ο οποίος αποδίδει 280 ίππους. Ένα τέτοιο μοντέλο είναι λογικό να θέλει να το δει πολύς κόσμος από κοντά...


Φουλ γκάμα αλλά και… Dacia

Επιπλέον, οι φίλοι της μάρκας μπορούνε να δούνε και την υπόλοιπη γκάμα, που αποτελείται από τα Κατά τη διάρκεια της έκθεσης υπάρχει και η δυνατότητα test drive σε μοντέλα Renault και Daciaδύο SUV, Kadjar και Captur, το all time classic Renault Clio, αλλά και το Twingo στην κορυφαία έκδοση GT.

Στην γκάμα των εκθεμάτων υπάρχουν και δύο νέες εκδόσεις του Megane, το Grand Coupe και το Sport Tourer.

Το δικό της περίπτερο διαθέτει και η μάρκα Dacia, η οποία συνεχίζει να εκπλήσσει το κοινό. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το τελευταίας γενιάς Dacia Duster σε 2κίνητη και 4κίνητη έκδοση, όπως και το δημοφιλές Sandero Stepway.

Για να δείτε την γκάμα των μοντέλων της Renault πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την γκάμα των μοντέλων της Dacia πατήστε ΕΔΩ

Δεξιά το Renault Clio και αριστερά το Renault Twingo GT...
To Renault Captur...
To Dacia Duster δεν θα μπορούσε να λείπει από την γιορτή της αυτοκίνησης...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης