Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Peugeot συνεχίζει να… προκαλεί τους υποψήφιους αγοραστές
Όλα τα μοντέλα της Peugeot συνοδεύονται με 5 χρόνια εγγύηση…αλλά και τον ανταγωνισμό με πακέτα που σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και ιδίως την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η γαλλική φίρμα ήταν στην 5η θέση των πωλήσεων τον περασμένο μήνα και μαζί με τις Nissan, Toyota, Opel και VW, οι μοναδικές που ξεπέρασαν τις 1.000 ταξινομήσεις.

Το Peugeot 108, το μικρό μοντέλο της μάρκας είναι διαθέσιμο με τιμή κοντά στα 10.000 ευρώ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες παροχές…
Αγοράζεις καινούργιο αυτοκίνητο, κρατάς τα μετρητά για 6 μήνες και πληρώνεις μετά… άτοκα!Παρά το γεγονός ότι τα μοντέλα της γκάμας είναι… δελεαστικά η εισαγωγική εταιρεία μέσω των αντιπροσώπων της προσφέρει ακόμα περισσότερα προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς Έλληνες να ζήσουν τη νέα γενιά Peugeot.

Ήδη βρίσκεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα Peugeot Future 6, το οποίο μπορεί ο καθένας να κάνει χρήση.

Σύμφωνα με αυτό ο πελάτης αγοράζει το καιούργιο του μοντέλο, το κυκλοφορεί κανονικά και αρχίζει να το ξεπληρώνει μετά από 6 μήνες.

Το Peugeot 208...

Χωρίς τόκους…
Γι’ αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει τόκους, άρα με λίγα λόγια κρατά τα χρήματά του, τα διαχειρίζεται όπως θέλει και μετά από μισό χρόνο αρχίζει να καταβάλλει τις δόσεις όπως τις έχει προγραμματίσει.
      

Δείτε τις προσφορές από το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Peugeot πατώντας ΕΔΩ

To Peugeot 308...

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης