Πού και ποια μέρα θα μπορείτε να οδηγήσετε την ηλεκτρική Jaguar I-PACE

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018, 08:02
Πού και ποια μέρα θα μπορείτε να οδηγήσετε την ηλεκτρική Jaguar I-PACE

Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       


Όπως διαβάσατε πριν από λίγες ημέρες σε ρεπορτάζ του zougla.gr, ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα τα δύο πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά Jaguar I-Pace.

Πρόκειται για δύο αυτοκίνητα προπαραγωγής τα οποία έχουν έρθει στη χώρα μας προκειμένου να εμφανιστούν σε διάφορες εκδηλώσεις αλλά και για να μπορέσει το αγοραστικό κοινό ακόμα και να τα οδηγήσει.

H πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Jaguar είναι και τετρακίνητη...


Παρουσίαση και... test drive

Σύμφωνα με την εισαγωγική εταιρεία, η πρώτη γνωριμία του I-PACE με το ελληνικό κοινό θα γίνει την Για να κάνετε test drive θα πρέπει να το έχετε προγραμματίσει από πριν...Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στον χώρο του Sofitel Athens Airport. Σε αυτήν την εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου και οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα για πρώτη φορά να το οδηγήσουν.

Την επομένη (Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου) η I-PACE θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις των επίσημων αντιπροσώπων Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Α.Ε. και ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε. από τις 11.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα, όπου το κοινό θα μπορεί να ζήσει αντίστοιχα την οδηγική εμπειρία. Λόγω περιορισμένου χρόνου οι δοκιμές θα πρέπει να έχουν προγραμματιστεί τηλεφωνικά.

Το εσωτερικό της Jaguar I-Pace


Αυτονομία στα 470 χλμ.

Να σημειώσουμε πως η I-PACE αποδίδει 400 ίππους, παράγει 700Nm ροπής, έχει αυτονομία 470 χιλιόμετρα και επιταχύνει από στάση στα 100χλμ./ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τιμή της υπολογίζεται κοντά στα 80.000 ευρώ (δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα).Για πληροφορίες στο κατάστημα Jaguar - Τζώρτζης Α.Ε. πατήστε ΕΔΩ


Για πληροφορίες στο κατάστημα Jaguar - Σπανός Α.Ε. πατήστε ΕΔΩ


Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι πρώτες ηλεκτρικές Jaguar I-PACE που ήρθαν στην Ελλάδα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018, 08:02