Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Στη διεθνή έκθεση της Θεσσαλονίκης θα κάνει την εμφάνισή του ένα νέο ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα με την ονομασία 3MX. Πρόκειται για ένα όχημα της κινεζικής Shandong Wuzheng Hellas, μίας θυγατρικής εταιρείας της Wuzheng Group, ενός ομίλου με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή & διανομή ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 3MX είναι ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα τριών τροχών, το οποίο προσφέρει τα πλεονεκτήματα ενός σταθερού οχήματος. Στόχος του είναι να ικανοποιεί ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών αναγκών, με έμφαση στην οικονομία, την πολυχρηστικότητα και την ασφάλεια και, φυσικά, τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και μηδενικά επίπεδα θορύβου. Με ωφέλιμο φορτίο 1000 κιλά, το 3ΜΧ έχει αυτονομία έως και 100 χλμ., με μία πλήρη φόρτιση της μπαταρίας του (έως 145 χλμ. άνευ φορτίου).

Το ηέκτρικό 3MX μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού...

Κάνει για… πολλά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικό του οχήματος το σύστημα ανεξάρτητης ανάρτησης του εμπρόσθιου τροχού, που αποσβένει τους κραδασμούς. Επιπλέον, το ύψος του από το έδαφος εξασφαλίζει στο 3ΜΧ υψηλές επιδόσεις ακόμη και σε δύσκολα εδάφη, ενώ η κατανάλωσή του σε ρεύμα αγγίζει τις 11 kWh/100χλμ.

Το νέο όχημα προσφέρει τη δυνατότητα διαμόρφωσης του αμαξώματος ώστε να ανταποκρίνεται στις  απαιτήσεις των κλάδων της αγροτικής παραγωγής, των κατασκευών και των logistics, καθώς και σε ειδικές εργασίες, όπως ως υδροφόρο, πυροσβεστικό, γερανός, απορριμματοφόρο κ.α.

 

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης