Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το I-PACE είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μπαίνει μόνο στην… πρίζα και δεν χρησιμοποιεί καύσιμοΤο πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην ιστορία της Jaguar είναι το I-PACE.

Το συγκεκριμένο μοντέλο βρίσκεται στην Ελλάδα (διαβάσατε και το σχετικό άρθρο στο zougla.gr πριν από λίγες ημέρες) και δύο αυτοκίνητα προπαραγωγής θα χρησιμοποιηθούν για λόγους promotion αλλά και για να εμφανιστούν σε λίγες ημέρες στις δύο αντιπροσωπείες της μάρκας, προκειμένου το κοινό να τα δει από κοντά και να τα οδηγήσει (σε μελλοντικό άρθρο θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο και τις ημέρες που θα μπορείτε να τις δείτε και οδηγήσετε).

H I-PACE είναι ένα ηλεκτρικό όχημα που χρησιμοποιείται εντός και εκτός δρόμου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ.. ηλεκτρική δύναμη

400 ίπποι, 700Nm ροπή και 0-100 σε 4,8 δευτερόλεπτα…Το I-PACE έχει χαρακτηριστεί ως το αντι-Tesla και αυτό γιατί διαθέτει στοιχεία που συναντούμε στο αμερικάνικο μοντέλο όπως για παράδειγμα η μεγάλη αυτονομία που αγγίζει τα 470 χιλιόμετρα.

Από πλευράς επιδόσεων τα 400 άλογα και τα 700Nm ροπής χαρίζουν εντυπωσιακές επιταχύνσεις, ενώ το 0-100 έρχεται σε 4,8 δευτερόλεπτα. Να σημειώσουμε πως η I-PACE είναι τετρακίνητη, με ότι αυτό συνεπάγεται, τόσο για τις δυνατότητες εντός όσο και εκτός δρόμου.

Το εσωτερικό της I-PACE


Τιμές από 75.000 ευρώ περίπου

Το νέο βρετανικό μοντέλο φαντάζει ακριβό, όμως οι πληροφορίες του zougla.gr κάνουν λόγο για 75.000-80.000 ευρώ, ποσό αρκετά καλό για την κατηγορία αλλά και για ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Ο αναλυτικός τιμοκατάλογος θα δοθεί στην δημοσιότητα από την εισαγωγική εταιρεία σε λίγες εβδομάδες, οπότε και θα μάθουμε την τιμή πώλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Jaguar I-PACE πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι πρώτες ηλεκτρικές Jaguar I-PACE που ήρθαν στην Ελλάδα

Ηλεκτρικό όχημα για αποδράσεις στη φύση...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης