Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η μάρκα Tesla η οποία διαθέτει στη γκάμα της μόνο ηλεκτρικά μοντέλα ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες. Παρ’ όλα αυτά τα αυτοκίνητα που ήδη κυκλοφορούν είναι αρκετά και αναμένεται να αυξηθούν ακόμα περισσότερο καθώς η ζήτηση που έχουν είναι αρκετά υψηλή.  

Τις προηγούμενες ημέρες περισσότερα από 20 αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν με νταλίκες στο χώρο της εταιρείας και ήδη ξεκίνησαν οι παραδόσεις στους πελάτες που τα είχαν παραγγείλει διαδικτυακά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αρκετά υπάρχουν με ξένες πινακίδες ενώ δεκάδες είναι και αυτά που έχουν έρθει από άλλες χώρες ως εισαγόμενα τα προηγούμενα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παραγγελίες αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς ακόμα και στην Ελλάδα

 

Πλησιάζουν τα… 100

Στην Κρήτη κυκλοφορούν περισσότερα από 20Με μία πρώτη εκτίμηση, στους ελληνικούς δρόμους υπολογίζεται πως κυκλοφορούν περίπου 80-90 Tesla, νούμερο αρκετά υψηλό αν αναλογιστεί κανείς πως αναφερόμαστε σε αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και με τιμή αρκετά υψηλή.

Αν και θα περίμενε κανείς τα περισσότερα να βρίσκονται στην Αθήνα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διασκορπισμένα ανά την ελληνική Επικράτεια, ενώ η Κρήτη είναι η περιοχή που κυκλοφορούν περισσότερα από 20 Tesla.

 

Για αν δείτε όλη τη γκάμα των μοντέων της Tesla πατήστε ΕΔΩ

 

Η γκάμα των μοντέλων της Tesla είναι μόνο ηλεκτρική

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης