Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εποχές που ο κόσμος αγόραζε αυτοκίνητα για να τα κρατήσει δεκαετίες και διάλεγε το “σωστό” χρώμα με σκοπό να το πουλήσει αργότερα σε καλή τιμή, είναι ξεπερασμένες. Πλέον, οι περισσότεροι Με αυτόν τον τρόπο δεν βαριέσαι ποτέ το αυτοκίνητό σου!αγοραστές επιλέγουν και διαμορφώνουν το αυτοκίνητο ανάλογα με τα γούστα τους.

 Καθόλου τυχαίο το γεγονός πως υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα και χιλιάδες συνδυασμοί (χρωματικοί και άλλοι) που μεταμορφώνουν το πολύτιμο εργαλείο δουλειάς καθώς ο χρόνος που περνά ο καθένας από εμάς μέσα σε αυτό πρέπει να είναι ευχάριστος.

Εκτός από την καμπίνα των επιβατών, ακόμα και όταν βλέπουμε εξωτερικά το αυτοκίνητο μας, θέλουμε να το αισθανόμαστε ξεχωριστό. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε πολύ γρήγορα, απλά και χωρίς να ξοδέψουμε μία περιουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε όλη τη διαδικασία της… μεταμόρφωσης

Με καλοκαιρινή διάθεση…

Έχοντας στα χέρια μας το Nissan Navara τελευταίας γενιάς αποφασίσαμε να το αλλάξουμε, όχι στο 100% αλλά την πίσω πόρτα της καρότσας. Για να το πετύχουμε αυτό επισκεφτήκαμε τον… γιατρό της Το κόστος για μία τέτοια αλλαγή κυμαίνεται μεταξύ 60 και 120 ευρώ..μεταμόρφωσης αυτοκινήτων Διαμιανό Γκινούτση ο οποίος έχει δουλέψει πάνω σε project που συναντούμε μόνο σε ακριβά αυτοκίνητα και στο εξωτερικό.

Του ζητήσαμε να δώσει έναν καλοκαιρινό χαρακτήρα στο Navara και έτσι αποφασίστηκε να τοποθετηθεί ένα αυτοκόλλητο με… θάλασσα στο οποίο αλλάξαμε χρώμα για να ταιριάζει με αυτό το αυτοκινήτου. Ο Δαμιανός μαζί με τον Μάριο – Αντώνη Σαμαρά έπιασαν στα χέρια τους το ιαπωνικό Pick up και με.. χειρουργικές κινήσεις το μεταμόρφωσαν σε μία περίπου ώρα.

Για όσους αναρωτιούνται σχετικά με το κόστος, να σημειώσουμε πως μία τέτοια αλλαγή διαμορφώνεται ανάλογα με την ποιότητα του υλικού. Ξεκινά από τα 60 και φτάνει τα 120 ευρώ με την τοποθέτηση, ποσό αρκετά προσιτό που μπορεί να αντέξει η τσέπη του καθενός. Να σημειώσουμε πως στην περίπτωση που δεν μας αρέσει ή το… βαρεθούμε, έχουμε τη δυνατότητα να το αφαιρέσουμε σε 5 λεπτά και μάλιστα χωρίς να γίνει ζημιά στο χρώμα του οχήματος.

Δαμιανός Γκινούτσης και Μάριος - Αντώνης Σαμαράς (όρθιος) μεταμορφώνουν το Navara...
Το Nissan Navara πριν...
Το Nissan Navara μετά...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης