Αποστολή στην Αράχωβα: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


H ζωή είναι γεμάτη… προβλήματα αλλά για όσους το έχουν ξεχάσει υπάρχει κα η θετική πλευρά. Η
Άμα γιορτάζει η Jeep (το 2016) τα 75 της χρόνια βρίσκεις και εσύ τρόπο να το γιορτάσεις διαφορετικά!οικονομική κρίση μπορεί να μας έχει χτυπήσει την πόρτα και να έχει επηρεάσει τη ζωή, την καθημερινότητα ακόμα και τα βασικά για την αξιοπρέπεια μας αλλά δεν παύει να υπάρχουν ακόμα πράγματα που μας κάνουν να σκεφτόμαστε διαφορετικά.

Στην Ελλάδα ζούμε και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε σε καμία περίπτωση. Με ήλιο, διάθεση και καλή παρέα μπορούμε να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι… μισοάδειο. Όλα τα παραπάνω αν τα συνδυάσουμε και με εξόρμηση στη φύση είναι σίγουρο πως θα ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και θα περάσουμε πολύ ωραία.

Ήλιος, χαλάρωμα και έτοιμος για άλλα... κόλπα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκδρομή με φίλους
Από την Αθήνα λοιπόν και πίσω από το τιμόνι ενός Jeep Renegade κατευθυνθήκαμε προς την Εκδρομή με 17 Jeep και 50 φίλους!Αράχωβα για να κάνουμε πράξη αυτό που θα… θέλαμε!

Μία σχετικά κοντινή απόσταση και όμορφη εκδρομή που την πραγματοποιείς ακόμα και αυθημερόν με τους φίλους σου. Η δική μας παρέα, της Jeep δηλαδή, ήταν κάπως… με 17 αυτοκίνητα (!) και περισσότερους από 50 ταξιδιώτες (δημοσιογράφους).

Ποια... εμπόδια!!!

Μέρα… Jeep
Σκοπός μας ήταν να ζήσουμε μία ξεχωριστή μέρα… Jeep που δεν θα περιλάμβανε οδήγηση μόνο με το
Το ζητούμενο είναι να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο…Renegade αλλά και δραστηριότητες που σχετίζονται με τον… τρόπο ζωής της μάρκας.

Όπως λέει και ο Γιάννης Αγγελάκας: «η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή μωρό μου», οπότε τι καλύτερο από το να ζεις έντονα, να κάνεις πράγματα που πραγματικά θα ήθελες και χωρίς να νοιάζεσαι για το τι θα πουν οι άλλοι. Όλα είναι στο μυαλό μας και δεν θέλει σκέψη για να καταλάβει ο καθένας πως με την εναλλακτική χρήση του αυτοκινήτου, μπορούμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας στα ύψη.

Φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε με ένα Jeep που σου δίνει και το πλεονέκτημα της ελευθερίας αλλά και να κινηθείς σε μέρη που με άλλο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσες.

Όταν γράφουμε πως πάει παντού, δεν το γράφουμε έτσι για να γεμίσουμε προτάσεις!

Άλλος κόσμος
Στο παρακάτω φωτογραφικό αφιέρωμα μπορείτε να δείτε τι κάναμε στην γύρω περιοχή από την Αράχωβα, πόσα πράγματα ζήσαμε με τους φίλους μας και τελικά πόσο γεμάτη αποδείχτηκε πως μπορεί να είναι μία μέρα με ένα καθαρόαιμο… Jeep, αρκεί να αποβάλεις την καθημερινότητα και να  δεις το… ποτήρι διαφορετικά!


Για περισσότερες πληροφορίες για το Jeep Renegade πατήστε
ΕΔΩ

Το Jeep Renegade δεν είναι απλά ένα κουτί με ρόδες...

Το κερασάκι στην τούρτα αν βρεθείς στην Αράχωβα (Λιβάδι) είναι η ειδικά διαμορφωμένη πίστα της Jeep. Εκεί οδηγείς σε πραγματικές συνθήκες χωρίς να έχεις το φόβο μην πάθεις κάτι. Αν έχεις δικό σου Jeep καλώς, αν όχι σου διαθέτουν!!!

Ευκολάκι...

Όπως μπορείτε να δείτε το Renegade δεν μασά πουθενά!!!

 
Σκαρφαλώνεις, βγαίνεις από το αμάξι, τεντώνεσαι, αγναντεύεις, χαμογελάς και συνεχίζεις τη βόλτα σου. (στην φωτογραφία με τον Βαγγέλη Γκούμα)

Κανονικά έπρεπε να ακολουθήσουμε τα 'αυλάκια' αλλά όταν βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι ενός Jeep θέλεις να κάνεις το... αντίθετο!

 
Σκαρφάλωμα...

Καθαρόαιμο 4x4...

 
Μέχρι τέλη Μαρτίου (Σαββατοκύριακα και αργίες) θα είναι ανοιχτό το Jeep Cam για πραγματική δοκιμή εκτός δρόμου...

Έτσι...

O διευθυντής πωλήσεων της Jeep στην Ευρώπη Roy Nygaard (φωτό δεξιά) μαζί με τον γενικό διευθυντή της Jeep Hellas Ανδρέα Σουλουτζιδάκη. Και οι δύο δεν είναι απλά... διευθυντές αλλά μάνατζερ παθιασμένοι με την μάρκα Jeep και τον τρόπο που ζει κανείς μαζί της!
   Ο τρόπος ζωής... Jeep περιλαμβάνει και άλλες δραστηριότητες, θα λέγαμε και κάπως extreme. Η οδήγηση με γουρούνα στο... πουθενά είναι κάτι που θα λατρέψετε αν το επιχειρήσετε

Με τις γουρούνες πήγαμε πολύ ψηλά και σε σημείο με απίστευτη θέα (πάνω αριστερά φαίνεται το Λιβάδι)
Αυτό το σπήλαιο βρίσκεται στο βουνό απέναντι από το Λιβάδι...
Από αριστερά, Άρης Γαλανόπουλος, Γιάννης Συγγελίδης, Βασίλης Σαρημπαλίδης και Πάρις Ποντίκας. Όπως μπορείτε να καταλάβετε η μέρα... Jeep ήταν ευχάριστη!

Τρέλα!!!

O... χαρταετός που πετάξαμε ήταν και αυτός Jeep! Τελικά ό,τι είναι Jeep... πατάει!!!
Στην Αράχωβα κάνεις και ιππασία δίπλα σε ένα Jeep!

Είναι Jeep και φαίνεται γιατί μπορείς να εξερευνήσεις δύσβατα μέρη...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης