Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καιρικές συνθήκες το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιανουαρίου θα είναι αρκετά καλές και ιδανικές για όσους θέλουν να πάρουν μια οδηγική γεύση από τα Legend Cars.

Πρόκειται για μονοθέσια αγωνιστικά οχήματα που εφοδιάζονται με κινητήρα Yamaha και δίνουν τη δυνατότητα σε όσους βρεθούν πίσω από το τιμόνι τους να νιώσουν την εμπειρία της γρήγορης οδήγησης.

Είναι παιχνίδι και σίγουρα όταν βρεθείς πίσω από το τιμόνι του θα το ευχαριστηθείς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πότε γίνεται το τεστ

Η αγωνιστική ομάδα Fanny Flutters θα βρίσκεται το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στα Μέγαρα με πέντε αγωνιστικά Οι πέντε πρώτοι θα πάρουν μία γεύση εντελώς δωρεάν.και θα δώσει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να οδηγήσουν τους μικρούς πυραύλους.

Επειδή πρόκειται για διοργάνωση γνωριμίας, η ομάδα δίνει τη δυνατότητα στους πέντε πρώτους που θα επικοινωνήσουν και θα εκφράσουν το ενδιαφέρον τους να πραγματοποιήσουν δωρεάν ένα γύρο ελεύθερης οδήγησης στην πίστα καρτ του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων.

Επίσης οι επόμενοι δέκα που θα επικοινωνήσουν με την ομάδα θα επιδοτηθούν με 50% έκπτωση, δηλαδή 75 ευρώ, για να τεστάρουν ένα από τα Legend Car για 10 λεπτά.

Το συγκεκριμένο είναι το τελευταίας γενιάς Legend Car.

Στην πίστα και την Κυριακή

Από εκεί και πέρα, η ομάδα Fanny Flutters δίνει επιπλέον ραντεβού την Κυριακή στις 26 Ιανουαρίου στο αυτοκινητοδρόμιο, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να οδηγήσουν στην κανονική πίστα τα οχήματά της.

Ακόμα και στο χώμα μπορεί κανείς να οδηγήσει τον μικρό αυτόν πύραυλο!

Από 16 ετών

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα Legend Cars μπορούν να τα οδηγήσουν ακόμα και αθλητές ηλικίας από 16 ετών έχοντας ελάχιστη εμπειρία οδήγησης με καρτ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6942495467.

 

Πάρτε μία γεύση από το τι είναι τα Legend Cars…

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης