Ο Edsel Bryant Ford, ένας από τους απογόνους του Henry Ford αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί δύο από τα Τεράστια ιστορία κουβαλούν τα δύο μοντέλα της Fordπλέον σπάνια μοντέλα που κληρονόμησε και έχει στην προσωπική του συλλογή.

Ο Ford, ο οποίος εργάζεται στην εταιρεία στο κομμάτι των οικονομικών, θα δημοπρατήσει ένα Ford Super Deluxe Custom Woody Wagon του 1947 και ένα Edsel Bermuda Wagon του 1958 τον Μάρτιο στην Barrett-Jackson δημοπρασία. Πρόκειται για δύο σημαντικά μοντέλα στην ιστορία της εταιρείας, ιδιαίτερα το δεύτερο το οποίο κατασκευάστηκε σε μόλις 892 μονάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Bermuda κυκλοφόρησε για μόλις μία χρονιά!

Πρώτη φορά πωλείται αυτοκίνητο από μέλος της οικογένειας

Το Super Deluxe ανακατασκευάστηκε από τη Roush Performance το 2015 και βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, Το Bermuda δεν είναι σε άψογη κατάσταση, αλλά σίγουρα είναι πολύ σπάνιοαλλά δεν είναι εντελώς γνήσιο. Ο κινητήρας έχει αλλαχτεί, όπως και το κιβώτιο ταχυτήτων που πλέον είναι 4τάχυτο. Από την άλλη το Bermuda, κυκλοφόρησε για μόλις έναν χρόνο. Είναι εξοπλισμένο με τον V8 κινητήρα της Ford με απόδοση 540Nm ροπής, ενώ και αυτό έχει δεχτεί τη φροντίδα της Roush Performance.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η πρώτη φορά που κάποιο μέλος της οικογένειας Ford βγάζει σε δημοπρασία οχήματα από την προσωπική τους συλλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μοναδική Cobra του Caroll Shelby πωλείται

Το νέο Ford Kuga διαθέτει τα πιο σύγχρονα συστήματα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης