Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο όμιλος Συγγελίδη είναι ένας από τους πιο δυνατούς στον κλάδο του αυτοκινήτου και απασχολεί Με καλό μάτι βλέπει το 2017 ο γνωστός επιχειρηματίας…εκατοντάδες εργαζομένους. Αντιπροσωπεύει τις μάρκες Citroen, Jeep και Peugeot, ενώ οι βλέψεις για ακόμα πιο ψηλά ή ακόμα και νέες συνεργασίες δεν σταματούν ποτέ. Πάντα, ο στόχος είναι η κορυφή, κάτι που αποδεικνύεται στην πράξη και από τα νούμερα των πωλήσεων.

Πρόσφατα ο όμιλος πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου και συγκεκριμένα κατά την άφιξη του νέου… όπλου της Peugeot που ακούει στο όνομα 3008 και το οποίο ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου (SUV).

Έχοντας στα χέρια του ένα τόσο δυνατό μοντέλο όπως είναι το νέο Peugeot 3008, είναι λογικό να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και όχι... μισοάδειο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θετική αύρα…
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας γενιάς, τον λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της «Η Ελλάδα θα πάει καλά το 2017» εταιρείας Πολυχρόνης Συγγελίδης, ο οποίος έδειξε αισιόδοξος για τη χρονιά που ήδη διανύουμε.

Όπως θα δείτε και στα αποκλειστικά πλάνα του zougla.gr, ο γνωστός επιχειρηματίας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πεπεισμένος ότι η επόμενη χρονιά σε όλα τα επίπεδα θα πάει καλά για την Ελλάδα. Θα δείτε πως θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα».
   

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του επιχειρηματία Πολυχρόνη Συγγελίδη

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης