Η Toyota αποτελεί διαχρονικά μία από τις κορυφαίες επιλογές στην Ελλάδα, τόσο στο καινούργιο όσο και στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Είναι ξεκάθαρη, άλλωστε, η προτίμηση του ελληνικού κοινού στην ιαπωνική Η προτίμηση των Ελλήνων στην Toyota φαίνεται…φίρμα, η οποία κατέχει πολλές πρωτιές, όσον αφορά στις πωλήσεις νέων μοντέλων, τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.   

Το ίδιο παρατηρούμε να συμβαίνει και στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Τα αυτοκίνητα της Toyota κρατάνε πολύ υψηλή μεταπωλητική αξία λόγω της αξιοπιστίας που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια η συγκεκριμένη μάρκα στη χώρα μας και της πολύ μεγάλης ζήτησης που υπάρχει για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Toyota από τους Έλληνες καταναλωτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To brand name της Toyota είναι πολύ δυνατό στην Ελλάδα...

Αξιοπιστία…
Ιδιαίτερα τα μοντέλα Aygo, Yaris και Auris σαρώνουν σε πωλήσεις και στην αγορά του μεταχειρισμένου, όπως άλλωστε και στα καινούργια. Πολύ χαρακτηριστικό και το παράδειγμα, που ακόμα και μοντέλα με πολλά χιλιόμετρα δεν φαίνεται να προβληματίζουν ιδιαίτερα τους αγοραστές.

Με τη βοήθεια της ομάδας του carwall.gr σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά παραδείγματα αγγελιών από εμπόρους και ιδιώτες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μάρκας Toyota.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ TOYOTA

Toyota IQ με 7.800 ευρώ
Toyota Corolla με 5.400 ευρώ
Toyota Starlet με 1.480 ευρώ
Toyota Aygo με 6.100 ευρώ
Toyota Auris με 9.280 ευρώ
Toyota Prius με 12.990 ευρώ
Toyota Yaris με 8.900 ευρώ
Toyota Auris με 8.300 ευρώ
Toyota Avensis με 6.900 ευρώ
Toyota Yaris με 3.690 ευρώ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης