Τα μέσα ενημέρωσης στην Αμερική αναφέρουν τις τελευταίες ημέρες ότι οι άνθρωποι της Apple βρίσκονται σε Οι μπαταρίες θα είναι το δυνατό σημείο του Apple Car.συζητήσεις με την Toyota για την παραγωγή του Apple Car. Ο τεχνολογικός κολοσσός έστειλε την ομάδα εξέλιξης στην Ασία για συζητήσεις με τους Ιάπωνες προκειμένου να προχωρήσουν από κοινού στην κατασκευή του πρωτοποριακού τους μοντέλου στο τέλος του 2024.

Η Apple πάντως δείχνει να πιέζει ακόμα περισσότερο για την παραγωγή του Apple Car καθώς τις προηγούμενες εβδομάδες οι άνθρωποι της εταιρίας είχαν συνάντηση στην Κορέα με το τμήμα εξέλιξης της LG Electronics και την SK Group.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σχέδια που έχουν κυκλοφορήσει για το Apple Car είναι πραγματικά αμέτρητα.

Δύσκολα να έχουμε το Apple Car το 2024 με τα σημερινά δεδομένα

Εκτός από την Toyota, η Apple έχει προσεγγίσει την Nissan, την Magna και την Hyundai ωστόσο οι Η Toyota έχει αναπτύξει την αυτόνομη οδήγηση και αυτό δελεάζει την Appleσυζητήσεις δεν προχώρησαν. Οι άνθρωποι της Apple ψάχνουν έναν σοβαρό συνεργάτη για την παραγωγή του πρωτοποριακού τους αυτοκινήτου και σίγουρα η Toyota θα ήταν σημαντικός συνεργάτης, ιδιαίτερα με τα βήματα που έχει κάνει στην αυτόνομη οδήγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε η Apple θέλει το αυτοκίνητό της να έχει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης, έστω και σε ήπια μορφή, ενώ εκεί που θέλει να κάνει την επανάσταση είναι στην τεχνολογία των μπαταριών. Δουλεύει μάλιστα σε μια νέα τεχνολογία στις μπαταρίες που όπως αναφέρει η ίδια “θα φέρει την ίδια επανάσταση που έφερε το πρώτο iPhone!”.

Από τα πλέον φουτουριστικά σχέδια του Apple Car με αυτόνομη οδήγηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος κατασκευαστής ενδιαφέρεται για το Apple Car;

Το νέο Toyota Yaris Cross μπορεί να γράψει ιστορία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης