Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά του Honda Civic Type R βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και οι πρώτοι τυχεροί πελάτες ήδη το Το νέο Type R των 320 ίππων βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα…έχουν στα χέρια τους.

Όταν το ιαπωνικό μοντέλο έφτασε στη χώρα μας η εισαγωγική εταιρεία το φωτογράφησε στο δρόμο αλλά και στην πίστα (της πόλης των Μεγάρων) και οι εικόνες ήδη έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου και των… περιοδικών.

Το τελευταίας γενιάς Type R και δίπλα του ο 'Έλληνας Stig...'

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος είναι ο οδηγός;
Σε μερικές από τις εικόνες διακρίναμε έναν οδηγό, να κάθεται δίπλα στο Type R, ντυμένο με αγωνιστική Ο Γιώργος Καραμέρης έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες οδηγούς…φόρμα και λευκό κράνος που μας θύμισε λίγο από τον Stig του Top Gear. Ποιός είναι όμως αυτός που βρίσκεται πίσω από το κράνος;

Πρόκειται για τον εκπαιδευτή ασφαλούς οδήγησης Γιώργο Καραμέρη, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει και τεχνικός διευθυντής σε μεγάλη εισαγωγική εταιρεία αυτοκινήτων. Επιπλέον παραδίδει μαθήματα σπορ οδήγησης ενώ υποστηρίζει τεχνικά (τηλεμετρίες, αναλύσεις οδήγησης σε πίστα κ.ά.) οδηγούς αγώνων κυρίως σε πίστες του εξωτερικού.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το νέο Honda Civic Type R στην πίστα των Μεγάρων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με νέο Honda Civic Type R πατήστε ΕΔΩ

O εκπαιδευτής οδήγησης Γιώργος Καραμέρης

Το νέο Type R εφοσιάζεται με κινητήρα turbo 2.0 λίτρων και αποδίδει 320 ίππους

Πολεμική μηχανή...
Το εσωτερικό του ιαπωνικού 'τέρατος'
Η πισω αεροτομή παράγει τόσο κάθετη δύναμη που είναι αρκετή για να προκαλεί τη μέγιστη πρόσφυση ακόμα και όταν το κοντέρ δείχνει 272 χλμ./ώρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης