Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί η κυκλοφορία εξαιτίας του lockdown να είναι περιορισμένη, αλλά όπως φαίνεται οι κλέφτες δεν καταλαβαίνουν από απαγόρευση κυκλοφορίας καθώς χτυπούν παντού και χωρίς να λογαριάζουν αν υπάρχει κόσμος γύρω τους ή όχι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα περιστατικό που συνέβη χθες το απόγευμα σε πάρκινγκ πολύ μεγάλου super market στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Από αυτό το σημείο οι δράστες πήγαν να παραβιάσουν, χωρίς τελικά επιτυχία, το συγκεκριμένο Ford Ranger Raptor το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε παρκινγκ μεγάλου super market

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πήγε για ψώνια και την έπαθε…

Σύμφωνα με την μαρτυρία, ο ιδιοκτήτης ενός Ford Ranger Raptor το είχε αφήσει στο παρκινγκ του Οι δράστες δεν ήθελαν να κάνουν θόρυβο και προσπάθησαν να σπάσουν το τζάμι με κατσαβίδι….καταστήματος για να ψωνίσει. Ωστόσο δεν περίμενε να αντικρύσει τη ζημιά που του έκαναν οι δράστες οι οποίοι προσπάθησαν να το παραβιάσουν όταν πήγε να πάρει το όχημά του και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του zougla.gr, οι άγνωστοι προσπάθησαν να παραβιάσουν το τζάμι από την πλευρά του οδηγού χωρίς επιτυχία. Προφανώς χρησιμοποίησαν κατσαβίδι για να μην κάνουν θόρυβο.

Με αυτόν τον τρόπο προσπάθησαν να θρυμματίσουν το τζάμι το οποίο όμως δεν κατέρρευσε και δεν τους έδωσε πρόσβαση στην καμπίνα. Το αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια ή δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Από κοντά μπορείτε να καταλάβετε πως η ζημιά δεν ήταν μόνο στο τζάμι...

Αλωνίζουν με ή χωρίς lockdown

Σε κάθε περίπτωση, την εποχή lockdown με περιορισμένη κίνηση, σε περιοχή με κόσμο και σε παρκινγκ μεγάλου super market κάποιοι αλωνίζουν χωρίς πρόβλημα και όπως αποδεικνύεται δεν υπάρχει κανείς να τους σταματήσει…

 

Να έχεις το όχημά σου σε αυτή την κατάσταση και να προσπαθούν να σου το παραβιάσουν...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης