Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια Renault Clio…Στα γραφεία της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Renault βρέθηκαν σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τους Γιαν Εμβιλά, Ραφίνια και Αχμέντ Χασάν οι οποίοι έδωσαν το παρών για να γιορτάσουν με τους ανθρώπους της μάρκας τα 30 χρόνια του Renault Clio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Δείτε το αποκλειστικό video του zougla.gr με τους ποδοσφαιρστές του Ολυμπικού που βρέθηκαν σήμερα στην αντιπροσωπεία Renault της εισαγωγικής εταιρείας για τα 30 χρόνια Clio…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δοκιμή και… χαμόγελα

Οι ίδιοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον που παρευρέθησαν σε μία τόσο σημαντικά για την αυτοκινητοβιομηχανία εκδήλωση ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν και test drive με το τελευταίας γενιάς Renault Clio. Στη θέση του Γιαν Εμβιλά, Ραφίνια και Αχμέντ Χασάν γιόρτασαν τα 30 χρόνια Renault Clio…οδηγού βρέθηκε ο Ραφίνια, συνοδηγός ήταν ο Αχμέντ Χασάν ενώ στο πίσω κάθισμα βρέθηκε ο Γιαν Εμβιλά.

Οι τρεις τους ακολούθησαν τις κάμερες της τηλεοπτικής εκπομπής αυτοκινήτου Auto Hub και «έγραψαν» χιλιόμετρα εντός πόλης προκειμένου να δούνε και ιδίοις όμμασι τη χρηστικότητα του γαλλικού αυτοκινήτου που συνεχίζει με τη σειρά του να «γράφει» εξαιρετικές πωλήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Να σημειώσουμε πως τo Renault Clio είναι το No2 σε πωλήσεις μοντέλο στην Ευρώπη τη φετινή χρονιά ενώ κατέχει την 4η θέση στην κατηγορία του όσον αφορά την ελληνική αγορά.

 

Από αριστερά: Αθηνά Γκίζη, Γιαν Εμβιλά, Χρήστος Σκιρδής, Ραφίνια, Μαρία Παπαδάκη, Αχμέντ Χασάν και Μάριος Ρούσσης

 

Πάνω απ' όλα η ασφάλεια και όπως φαίνεται ο Ραφίνια το γνωρίζει αυτό πολύ καλά

 

 

Οι παίκτες του ΟΣΦΠ φεύγουν για... βόλτα και το τηλεοπτικό συνεργείο ακολουθεί

 

Από τα χαμόγελα φαίνεται αν το χάρηκαν ή όχι...

 

Περιμένοντας το... αυτοκίνητο της δοκιμής

 

Τριάντα χρόνια Renault Clio και φουλ για παρεΐστικη... τσάρκα

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης