Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το μέτρο της απόσυρσης πάντα είχε μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό κάτι που έχουμε δει στο παρελθόν O μέσος όρος ηλικίας των αυτοκινήτων στην Ελλάδα είναι 15,4 έτη…κάθε φορά που είχε τεθεί σε εφαρμογή από την εκάστοτε Κυβέρνηση.

Κατά καιρούς όμως και διάφορες εταιρείες έχουν εφαρμόσει το μέτρο αυτό θέλοντας να δώσουν τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους, όχι μόνο να αποκτήσουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο αλλά να αποσύρουν και από την κυκλοφορία παλαιά ρυπογόνα οχήματα.

Είναι χαρακτηριστικά τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατατάσσουν την Ελλάδα στις τελευταίες θέσεις, όσον αφορά την ηλικία των οχημάτων που κυκλοφορούν στους δρόμους. Σύμφωνα με αυτά, στη χώρα μας ο μέσος όρος ηλικίας αγγίζει τα 15,4 χρόνια, χειρότερα δηλαδή από χώρες όπως η Ρουμανία (15,3 χρόνια) ή Ουγγαρία (14,5 χρόνια) κ.ά, ενώ βρίσκεται σχεδόν στην ίδια… μοίρα με τις Λετονία, Λιθουανία, Πολωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς θα αποσύρετε χωρίς ταλαιπωρία…
Αυτή η εικόνα έχει αντίκτυπο και στο περιβάλλον καθώς οι εκπομπές ρύπων είναι ιδιαίτερα αυξημένες.
H Peugeot είναι η μάρκα που πιάνει τον παλμό της αγοράς και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση των πωλήσεων στην Ελλάδα…Χαρακτηριστικό  παράδειγμα πως τα μεγαλύτερα ποσοστά κυκλοφορούντων επιβατικών αφορούν στην κατηγορία Euro 3 (2000-2004), που καταλαμβάνουν το 27,9% του στόλου, σε σχέση με τα Euro 6, που καταλαμβάνουν ποσοστό μόλις 3,2%.

Με την εικόνα να θυμίζει νεκροταφείο αυτοκινήτων, η εισαγωγική εταιρεία των Peugeot κάνει και πάλι τη διαφορά ακολουθώντας την τάση της εποχής και προσφέρει αυτό που θέλει ο πελάτης. Συγκεκριμένα έκανε γνωστό πως επαναφέρει την απόσυρση συνδυάζοντας επιλογές που σίγουρα θα βάλουν κόσμο σε…σκέψη.

Για παράδειγμα παίρνει για ανταλλαγή οχήματα ακόμα και με μηδενική εμπορική αξία και αναλαμβάνει να ολοκληρώσει την διαδικασία απόσυρσης και οριστικής διαγραφής, απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από την… ταλαιπωρία.

H Peugeot επαναφέρει την απόσυρση...

Μέχρι 15 Ιουλίου
Στην περίπτωση μάλιστα που ο ενδιαφερόμενος έχει αυτοκίνητο που κοστίζει κάποια χρήματα, το αγοράζει σε τιμή καλύτερη ακόμα και αν το πουλούσε από χέρι σε χέρι… την εμπορική της αυτή πολιτική θα την τρέχει μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Για να δείτε όλη την γκάμα των μοντέλων της Peugeot πατήστε ΕΔΩ

Στο πρόγραμμα της απόσυρσης συμμετέχουν και όλα τα SUV της Peugeot...

Το Peugeot 3008 συμμετέχει και αυτό στην προωθητική ενέργεια της Peugeot για την απόσυρση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης