Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα το μεσημέρι και συγκεκριμένα στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης θαΓια να δούμε ποιο αυτοκίνητο θα ψηφιστεί Car Of the Year 2016… ανακοινωθεί από τα μέλη του COTY (Car Of The Year) ποιο αυτοκίνητο θα αποσπάσει το τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς».

Ένας θεσμός που έχει παγκόσμια απήχηση, καθώς ψηφίζουν 52 δημοσιογράφοι από 22 χώρες, μεταξύ αυτών και ένας Έλληνας.

Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο COTY Στράτης Χατζηπαναγιώτου ανάμεσα στα Mazda MX-5 και Jaguar XE..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι βαθμοί που έδωσε…
Πρόκειται για τον Στράτη Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος εκπροσωπεί τη χώρα μας και με τη σειρά του, Το zougla.gr αποκαλύπτει την βαθμολογία του Έλληνα εκπορσώπου πριν ανακοινωθεί επίσημα… όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μέλη του θεσμού, οδηγεί, κρίνει και δίνει τους βαθμούς. Σε αυτόν τον θεσμό η ψηφοφορία γίνεται φανερή και όλοι γνωρίζουν τι ψήφισε ο καθένας και γιατί. Το 2015 ο τίτλος πήγε στο VW Passat το οποίο κατάφερε να αποσπάσει 340 βαθμούς. Ακολούθησε το Citroën C4 Cactus με 248 και η Mercedes C-Class με 221.

Φέτος το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί σήμερα, ωστόσο το zougla.gr εξασφάλισε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας από τον Έλληνα δημοσιογράφο Ο ίδιος μιλώντας στο zougla.gr αιτιολόγησε τους βαθμούς που έδωσε στα τρία πρώτα αυτοκίνητα.


Διαβάστε επίσης:
Ο «Στρατισίνο» στο zougla.gr – Μιλάει για όλους και για όλα…

Οι βαθμοί που ψήφισε η Ελλάδα στο COTY
Opel Astra, 7
Audi A4, 6
Volvo XC90, 5
BMW Series 7, 3
Jaguar XE, 2
Mazda MX5, 1
Skoda SuperB, 1

Διαβάστε παρακάτω πως δικαιολόγησε τις ψήφους για τα τρία πρώτα αυτοκίνητα ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου μιλώντας στο zougla.gr:

Opel Astra: Με τα δικά μας μέτρα μέσα από την ελληνική πραγματικότητα η πλέον ρεαλιστική πρόταση. Πρόκειται για εντελώς νέο Astra χωρίς τα όποια ψεγάδια του παρελθόντος και αναδεικνύεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σε μία κατηγορία με πολύ σκληρούς όσο και σημαντικούς παίχτες.  Μακάρι να συμμερίζονται την άποψή μου και οι συνάδερφοί μου. Ίδωμεν.

To ολοκαίνουργιο Opel Astra ήταν η πρώτη επιλογή του Έλληνα εκπροσώπου...


Audi A4:
Αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία και ας έχει ανταγωνιστές τους κορυφαίους κατασκευαστές του πλανήτη. Με ατού τον μικρό 1.4 των 150 ίππων σε κερδίζει χάρη στο τέλια ρυθμισμένο πλαίσιο, στην ποιότητά του και στο εσωτερικό του δανεισμένο από το ΤΤ. Άλλες εποχές θα ήταν εύκολα το αυτοκίνητο της χρονιάς.

Το Audi A4 που ήδη κυκλοφορεί και στην Ελλάδα απέσπασε 6 βαθμούς από τον Στράτη Χατζηπαναγιώτου...


Volvo XC90:
Το τρίτο σκαλί του άτυπου δικού μας βάθρου είναι ένα εξαιρετικό προϊόν εξελιγμένο από Σουηδούς μηχανικούς, οπότε η σύγχρονη τεχνολογία και το κύρος προσφέρονται και στη σωστή τιμή. Κοινός παρανομαστής οι δίλιτροι κινητήρες επιλογή που προδίδει και ευαισθησία προς κάθε κατεύθυνση. Η επιλογή μας επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας στο προϊόν και τους ανθρώπους που το προωθούν με εξαιρετικό τρόπο τοποθετώντας τη μάρκα στο ύψος των top κατασκευαστών.

Το σουηδικό SUV. Volvo XC90. Τρίτη επιλογή...

Ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου έτοιμος για δοκιμή της υβριδικής έκδοσης του Volvo XC90...
Μέλη της κριτικής επιτροπής προ ολίγων ημερών και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια δοκιμής των αυτοκινήτων στη Γαλλία...
Πίσω από το τιμόνι του νέου Audi A4...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης