Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στα 4.957 καινούργια αυτοκίνητα «έκλεισε» η αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων τον Σεπτέμβριο, δηλαδή 980 λιγότερα από τον αντίστοιχο περυσινό μήνα.
Τι πουλήθηκε τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα και θα θέλαμε να οδηγούμε…
Όπως θα διαβάσατε σε σχετικό άρθρο του zougla.gr, τα μικρά αυτοκίνητα είχαν την τιμητική τους, ωστόσο υπήρχαν και ορισμένα πιο… ακριβά που θα θέλαμε οι περισσότεροι να οδηγούμε και να έχουμε στο γκαράζ μας.

Επιλέξαμε πέντε από αυτά που σίγουρα κάνουν αίσθηση και το καθένα έχει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό στον ιδιοκτήτη του.

Και ποιος δεν θα ήθελε να οδηγεί την BMW i8. Τον Σεπτέμβριο ταξινομήθηκε μία στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Και σπορ και 4×4

Ξεκινάμε με την επιβλητική BMW i8 που μας αρέσει έτσι κι αλλιώς καθώς συνδυάζει σπορ επιδόσεις, τεχνολογία, μοναδική σχεδίαση και πολυτέλεια.

Από εκεί και πέρα, το Range Rover Sport το επιλέγουμε και μόνο γι’ αυτό που είναι και όπως είναι γνωστό συνδυάζει το τερατώδες SUV-4×4 με τα σπορ χαρακτηριστικά. Η Maserati Levante που προσθέσαμε στη σχετική λίστα μας κερδίζει για την επιβλητική της όψη αλλά και από το όνομα…

Όχι ένα αλλά πέντε τέρατα Range Rover Sport βρήκαν αγοραστή στην Ελλάδα τον περασμένο μήνα

Και…ηλεκτρικό

Τέταρτο είναι το Nissan Leaf το οποίο μπορεί να μην είναι ένα αυτοκίνητο που κοστίζει μία περιουσία όμως μας κάνει να ζούμε το μέλλον σήμερα, καθώς πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Τέλος η Porsche Panamera δεν χρειάζεται συστάσεις γιατί είναι… Porsche και μπορεί να μεταφέρει άνετα και γρήγορα όλη την οικογένεια!

 
Αρχικές τιμές…
BMW i8 167.000
Range Rover Sport 92.100
Maserati Levante 101.860
Nissan Leaf 32.00
Porsche Panamera 128.000

Εντυπωσιακή η Maserati Levante. Μία τέτοια ταξινομήθηκε τον Σεπτέμβριο.
Το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Leaf είναι ένα διαφορετικό αυτοκίνητο από τα συνηθισμένα και ένα μοντέλο που μας κάνει να ζούμε το μέλλον, σήμερα! Ένα τέτοιο πήγε στο νέο του ιδιοκτήτη...
Τον Σεπτέμβριο ταξινομήθηκε μία Porsche Panamera, δηλαδή ένα από τα κορυφαία οικογενειακά - σπορ αυτοκίνητα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης