Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η μάρκα Jeep παραπέμπει αυτομάτως σε περιπέτεια, διασκέδαση και σε βάζει σε.. σκέψεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητα. Ο χαρακτήρας κάθε μοντέλου της γκάμας είναι τέτοιος Το μυαλό σου ξεφεύγει όταν οδηγείς και ζεις πραγματικά με ένα Jeep Wranglerπου οι ιδιοκτήτες της και να θέλουν δεν γίνεται να μην κάνουν χρήση των προνομίων που τους παρέχει η μάρκα, η οποία έχει «δανείσει» το όνομά της σε μία ολόκληρη κατηγορία αυτοκινήτων.

Το Wrangler είναι το πιο σκληροπυρηνικό μοντέλο της Jeep. Η σχεδίαση του διατηρείται σχεδόν ίδια για δεκαετίες και αυτός είναι ο λόγος που όσες γενιές και να περάσουν τα βασικά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια. Αν ψαχτεί κανείς στο διαδίκτυο θα διαπιστώσει πως αυτό το μοντέλο δεν είναι απλά ένα αυτοκίνητο της σειράς ή ένα ακόμα αυτοκίνητο της κατηγορίας 4×4 ή SUV.

Ένα Jeep Wrangler είναι φτιαγμένο για να σε ταξιδεύει αλλού...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Χιλιάδες παραλλαγές

Πρόκειται για ένα όχημα με βαριά ιστορία που αποτελεί προέκταση του εαυτού, της συντριπτικής Το Wrangler είναι το άλλο μισό του ιδιοκτήτη…πλειοψηφίας όλων αυτών που το οδηγούν.

Έτσι λοιπόν, με μία γρήγορη αναζήτηση στο… Google, διαπιστώνεις πως υπάρχουν χιλιάδες παραλλαγές του μοντέλου καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να ξεχωρίζουν αλλά και να έχουν το δικό τους μοναδικό Jeep.

Εκεί που τα περισσότερα δεν μπορούν το Wrangler πάει...

Πας παντού…

Εκεί που ξεχωρίζει το όμως Wrangler, δεν είναι μόνο στη σχεδίασή αλλά και στις ικανότητες που έχει σε Το Wrangler δεν είναι καθημερινό αυτοκίνητο ρουτίνας αλλά τρόπος ζωής…εκτός δρόμου συνθήκες. Είναι γνωστό πως με αυτό το αυτοκίνητο μπορείς να πας σε μέρη που δεν είχες φανταστεί και να δημιουργήσει δρόμο που δεν… υπάρχει. Οδηγώντας ένα Jeep Wrangler δεν έχεις παρά να αλλάξεις γνώμη για τον τρόπο που σκέφτεσαι ότι είναι ένα αυτοκίνητο και ιδίως ένα 4×4.

Σε αυτό το δημοσίευμα θα δείτε πέντε εικόνες που σε ταξιδεύουν, σε κάνουν να αντιλαμβάνεσαι τι είναι η μάρκα Jeep και σε βάζει στην… πρίζα να αναρωτηθείς πως ένα αυτοκίνητο δεν είναι μόνο για να μετακινείσαι από το σημείο Α στο σημείο… Β αλλά και για να περνάς διαφορετικά κάθε μέρα που περνά.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Jeep Wrangler πατήστε
ΕΔΩ

Αληθινή εικόνα...

Έτοιμο να εξερευνήσει τα πάντα. Ιδίως στην Ελλάδα με τις αμέτρητες ομορφιές της...

Περιπέτεια, διαφορετικότητα, χωρίς ρουτίνα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης