Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

Πολλές φορές και όταν είναι να αγοράσουμε καινούργιο αυτοκίνητο, δεν είναι τι θέλουμε αλλά τι μπορούμε! Τα Τέτοια αυτοκίνητα ονειρευόμαστε…χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόκτηση αυτοκινήτου, οπότε είναι λογικό να προσγειωνόμαστε στην… πραγματικότητα όταν πάμε να κάνουμε την μεγάλη κίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε μήνα υπάρχουν πελάτες που επιλέγουν αυτοκίνητα που οι περισσότεροι petrolheads θα ήθελαν. Τα άλογα, η σχεδίαση, η μοναδικότητα είναι μερικά από τα στοιχεία που παίζουν το ρόλο τους.

Ρίξαμε μία ματιά στις ταξινομήσεις του Αυγούστου και ξεχωρίσαμε πέντε από αυτά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Audi R8  

Το απόλυτο super car της γερμανικής φίρμας. Εφοδιάζεται με κινητήρα V10 χωρητικότητας 5.2 λίτρων και αποδίδει από 540 έως 610 άλογα. Έχει 0-100 σε 3,2 δευτερόλεπτα και τελική τα 330 χλμ./ώρα (στην γρήγορη έκδοση). Ταξινομήθηκε ένα…

——————————————————————————————————-

BMW X7

Η ναυαρχίδα (όσον αφορά SUV) της βαυαρικής εταιρείας με μήκος πάνω από πέντε μέτρα. Απίστευτη πολυτέλεια, επιβλητικό σε όψη και κινητήρες χωρητικότητας 3.0 λίτρων που αποδίδουν έως και 400 ίππους. Το απόλυτο SUV (η… SAV σύμφωνα με την BMW) που προκαλεί τα βλέμματα με τον όγκο του!

 

——————————————————————————————————-

Fiat 124 Spider

Ένα συλλεκτικό καθαρόαιμο roadster που απλά όταν βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι του σε ταξιδεύει αλλού… Εφοδιάζεται με κινητήρα χωρητικότητας 1.4 λίτρων ο οποίος αποδίδει 140 ίππους. Έχει 0-100 σε 7,5 δευτερόλεπτα και τελική που αγγίζει τα 215 χλμ./ώρα. Η τιμή του ξεκινά από τα 32.000 ευρώ.

——————————————————————————————————-

Ford Mustang

Ένα μοναδικό muscle car που όσο και να το βλέπεις δεν το χορταίνεις. Δείχνει… περισσότερο από αυτό που είναι ενώ εφοδιάζεται με δύο μηχανικά σύνολα 2.3 και 5.0 λίτρων.

——————————————————————————————————-

Renault Megane RS

Η κορυφαία έκδοση του Renault Megane. Εφοδιάζεται με κινητήρα χωρητικότητας 1.8 λίτρων ο οποίος αποδίδει 280 ίππους και έχει εκρηκτικές επιδόσεις. Το 0-100 επιτυγχάνεται  σε 5,8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα. Η τιμή του ξεκινά από τα 43.480 ευρώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης