Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο κινήθηκε ανοδικά συγκριτικά με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα και μάλιστα σε ποσοστό που ξεπέρασε το 30%. Τα περισσότερα μοντέλα Τέτοια αυτοκίνητα θέλουμε αλλά…ήταν κυρίως των μικρομεσαίων κατηγοριών, ωστόσο υπήρχαν και ορισμένα που σίγουρα δεν μπόρεσαν να μας περάσουν απαρατήρητα.

Ξεχωρίσαμε πέντε από αυτά που πουλήθηκαν τον περασμένο μήνα και ήδη οι ιδιοκτήτες τους «γράφουν» χιλιόμετρα στους ελληνικούς δρόμους, προσφέροντας και. θέαμα σε όσους τα συναντήσουν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποια μας έκαναν αίσθηση..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

BMW M4 coupe

To γράμμα «Μ» στα μοντέλα της BMW είναι σα να μιλά από μόνο του και σίγουρα δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Η 4άρα εκτός από πανέμορφη έχει και τρομερή σπορ διάθεση. Εφοδιάζεται με κινητήρα 3.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 431 ίππους και παράγει 550Nm ροπής. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,3 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. η τιμή της είναι λίγο πάνω από τα 120.00 ευρώ.

———————————————————————————-

Maserati Levante

Και μόνο το όνομα είναι ικανό να σε.. φτιάξει. Το πρώτο SUV της ιταλικής φίρμας δεν είναι το πρώτο που πωλείται στη χώρα μας αλλά είναι σίγουρα ένα μοναδικό όχημα που σου ανεβάζει τη διάθεση όταν βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι της. Η έκδοση diesel που ταξινομήθηκε εφοδιάζεται με ένα κινητήρα 3.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 275 ίππους, πιάνει τα 0-100 σε 6,9 δευτερόλεπτα και αγγίζει σε τελική τα 230 χλμ./ώρα. Η τιμή της είναι λίγο πάνω από τα 100.000 ευρώ.

 

———————————————————————————-

Mercedes AMG C 63 S

Το… τέρας με τα 510 άλογα και τα 700Nm ροπής! Εφοδιάζεται με κινητήρα χωρητικότητας 4.0 λίτρων και έχει την ικανότητα να πιάνει τα 100 σε μόλις 4 δευτερόλεπτα. Η τιμή της Mercedes AMG C 63 S αγγίζει τα 110.000 ευρώ.

 

———————————————————————————-

Porsche Panamera 4 E-Hybrid

Η υβριδική εκδοχή της… οικογενειακής Porsche. Η ιπποδύναμή της φτάνει τα 462 άλογα η ροπή τα 700Nm και οι επιδόσεις της κόβουν την ανάσα. Στο δρόμο το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,6 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 278 χλμ./ώρα. εντυπωσιακή είναι η μέση κατανάλωση καυσίμου καθώς είναι μόλις 2,5 λίτρα καθώς η συγκεκριμένη είναι και… ηλεκτρική. Η τιμή της αγγίζει τα 130.000 ευρώ.

 

———————————————————————————-

Range Rover Velar

Το νέο εντυπωσιακό και γεμάτο τεχνολογία Range Rover Velar, το σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Αν το ζήσεις καταλαβαίνεις γιατί είναι τόσο ξεχωριστό όσο και ικανό να κινηθεί σε οποιοδήποτε οδόστρωμά επιθυμείς. Ένα σύγχρονο SUV που είναι διαθέσιμο και με κινητήρα 2.0 λίτρων και τιμές που ξεκινούν από τα 75.000 ευρώ.  
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης