Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πρώτα Ranger Raptor θα βρίσκονται στις αντιπροσωπείες της Ford στα μέσα Ιουλίου, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν τον Αύγουστο.

Ήδη έχουν πουληθεί 20 αυτοκίνητα (πριν καν το αυτοκίνητο έρθει στην Ελλάδα) ενώ μέχρι τέλος του έτους αναμένεται να εισαχθούν συνολικά 70 (εξαιτίας της ζήτησης που υπάρχει στην Ευρώπη), όσα δηλαδή θα παραδώσει το εργοστάσιο στην ελληνική εισαγωγική εταιρεία.

Φυσικά και δεν θα μπορούσαν να μας ξεφύγουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο λόγος που ήρθαν…

Πριν αρχίσουν να έρχονται στη χώρα μας τα «ελληνικά» Raptor, η Ford Motor Hellas έφερε μόλις… σήμερα, 7 αυτοκίνητα τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της ευρωπαϊκής παρουσίασης που Από το Μαρόκο στην Ελλάδα…πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στο Μαρόκο. Πρόκειται για αυτοκίνητα της Ford Europe που ήρθαν στη χώρα μας για να καλύψουν τις ανάγκες test drive της δημοσιογραφικής παρουσίασης αλλά και της εκπαίδευσης, πωλητών και συνεργατών της μάρκας. 

Τα αυτοκίνητα έφτασαν στην εταιρεία Sarmed (logistics) όπου τα… υποδεχτήκαμε. Λίγο αργότερα τα αυτοκίνητα φορτώθηκαν σε νταλίκα για να μεταφερθούν σε αντιπροσωπεία της Ford στο Μαρούσι.

 

Δείτε το σχετικό video και πάρτε μία γεύση από το pick up που έρχεται πολύ… αγριεμένο!

 

 

Τα Ranger Raptor έτοιμα για... φόρτωμα στιςε εγκαταστάσεις της εταιρείας Sarmed

 

Τρία Ford Ranger Raptor πάνω στη  νταλίκα...

 

Είναι άγριο και το δείχνει...

 

Έτοιμα για να μεταφερθούν στο Μαρούσι όπου τις επόμενες ημέρες θα διεξαχθεί δημοσιογραφική εκδήλωση...

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης