Με τα περιοριστικά μέτρα να συνεχίζονται, ήταν βέβαιο πως οι εταιρείες αυτοκινήτων θα αναπροσαρμόσουν την εμπορική στρατηγική τους και θα αρχίσουν να προσφέρουν σιγά σιγά τη δυνατότητα ολοκληρωμένων παραγγελιών μέσω του διαδικτύου.

Ο όμιλος Fiat Chrysler ανακοίνωσε ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στον υποψήφιο αγοραστή να επιλέξει online ένα μοντέλο των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Jeep ή Abarth και να ολοκληρώσει την αγορά χωρίς να μετακινηθεί από το σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω της υπηρεσίας του Car@home, αρχικά ο ενδιαφερόμενος έρχεται σε επαφή με την εταιρεία ή τον Εξουσιοδοτημένο Διανομέα που επιθυμεί μέσω της φόρμας επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στις ιστοσελίδες των εταιρειών του Ομίλου (ή και μέσω του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών τηλ:800 11 500 800 από σταθερό χωρίς χρέωση και 210 99 88 542 από κινητό με αστική χρέωση).

Στη συνέχεια, ένας εκπρόσωπος προγραμματίζει μια video-κλήση με τον πελάτη μέσω της εφαρμογής Google Hangouts Meet.

Εκεί ο σύμβουλος πωλήσεων μπορεί να συνομιλήσει, να παρουσιάσει το αυτοκίνητο, τις επιλογές χρηματοδότησης, ακόμα και να πραγματοποιήσει μια διερευνητική αξιολόγηση αυτοκινήτου ανταλλαγής που πιθανόν έχει κατά νου ο αγοραστής, απαντώντας στις ερωτήσεις του όπως ακριβώς θα γινόταν και αν είχαν συναντηθεί εκ του σύνεγγυς στο κατάστημα πώλησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στο πλήρες πληροφοριακό υλικό, αλλά και τη δυνατότητα διαμόρφωσης του αυτοκινήτου, ο σύμβουλος πωλήσεων έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει πλήρως το αυτοκίνητο και να διερευνήσει τις ανάγκες του πελάτη, προτείνοντας την καλύτερη δυνατή επιλογή. Η τεχνολογία της video-κλήσης επιτρέπει την άμεση επαφή με τον συνομιλητή και παράλληλα την επεξήγηση όλων των χαρακτηριστικών με διαδραστικό τρόπο.

Το Car@home δεν σταματά όμως στην αποστολή πληροφοριών. Μέσω του προγράμματος ο ενδιαφερόμενος μπορεί λάβει την τελική προσφορά, να παραγγείλει το αυτοκίνητο που επιθυμεί, αλλά και να ολοκληρώσει τη διαδικασία εξόφλησης ή χρηματοδότησης χωρίς να μεταβεί στην αντιπροσωπεία.

Συγκεκριμένα, μέσω της FCA Bank, οι λύσεις χρηματοδότησης παρέχονται και με τη διαδικασία ηλεκτρονικής υπογραφής απομακρυσμένου τύπου, με τον αγοραστή να ολοκληρώνει όλες τις σχετικές ενέργειες ακόμα και από το κινητό του.

Η online διαδικασία απόκτησης νέου οχήματος, θα είναι πλήρως λειτουργική από την προσεχή Τρίτη 21 Απριλίου.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης