Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε χρόνο μία ομάδα δημοσιογράφων αναδεικνύει το λεγόμενο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για την Ελλάδα.

Κριτήρια για την επιλογή είναι, κατά πόσο το κάθε καινούριο αυτοκίνητο που πωλείται στην χώρα μας ταιριάζει περισσότερο και προάγει την ιδέα της αυτοκίνησης.

To Renault Captur είναι το αυτοκίνητο που απέσπασε τον τίτλο "Αυτοκίνητο της Χρονιάς" για το 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για 15η χρονιά

Η φετινή χρονιά ήταν η 15η που ψηφίστηκε το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» και ο τίτλος πήγε στο Renault Η παράδοση του βραβειου έγινε σήμερα το μεσημέριCaptur. Πρόκειται για ένα όχημα της κατηγορίας Crossover το οποίο συνδυάζει σχεδίαση, τεχνολογίες, νέους φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες και μπορεί να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες μίας ελληνικής οικογένειας.

Το βραβείο παρέδωσε σήμερα στην Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο της TEOREN Motors Ντένη Θεοχαράκη και συγκεκριμένα στο κεντρικό κατάστημα της εισαγωγικής εταιρείας, ο πρόεδρος του θεσμού Γιάννης Σκουφής.

Στελέχη της Renault ΤΕΟΡΕΝ με το βραβείο. Από αριστερά: Χρήστος Σκιρδής, Μαρία Παπαδάκη, Ντένη Θεοχαράκη και Βασίλης Ευθυμιάδης

Η σκυτάλη από το Peugeot 208

Να σημειώσουμε πως το πρώτο αυτοκίνητο που ψηφίστηκε ως αυτοκίνητο της χρονιάς στην Ελλάδα ήταν το SEAT Leon το 2007, ενώ πέρυσι το αντίστοιχο βραβείο πήγε στο Peugeot 208.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Renault Captur πατήστε ΕΔΩ

 

Η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της TEOREN Motors Ντένη Θεοχαράκη με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Αυτοκινητου της Χρονιάς Γιάννη Σκουφή και φόντο το Renault Captur

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τι κάνει τόσο ξεχωριστό το Renault Captur;

 

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το Renault Captur plug-in hybrid;

 

Τα 10 κορυφαία σε πωλήσεις μοντέλα στην Ευρώπη

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης