Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha παρουσίασε τον καινούριο της στόλο οχημάτων γκολφ για το 2021 με αιχμή του δόρατος το Drive2 AC AGM. Πρόκειται για ένα όχημα υψηλής ποιότητας και απόδοσης το οποίο μπορεί να αντεπεξέλθει με άνεση σε μεγάλα λοφώδη γήπεδα γκολφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εσωτερικός χώρος εκτός από ποιοτικός είναι και πολύ ευρύχωρος για ξεκούραστες μετακινήσεις. Στο Πολυτέλεια στον μέγιστο βαθμόκομμάτι της συντήρησης και λειτουργίας τα πράγματα είναι πολύ απλά καθώς έχει πολύ χαμηλές απαιτήσεις, ενώ με τις μηδενικές του εκπομπές καυσαερίων και τις ανακυκλώσιμες μπαταρίες της AGM αποδεικνύει και την φιλικότητά του στο περιβάλλον.

Απολαύστε το γκολφ σας με τα πολυτελή οχήματα της Yamaha

Δυνατοί κινητήρες φιλικά προς το περιβάλλον

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηλεκτροκινητήρας έχει απόδοση 3,3kW με μπαταρίες της Trojan T-875 έχοντας μεγάλη αυτονομία και αθόρυβη λειτουργία. Η ανάρτηση είναι ανεξάρτητη εμπρός και η πίσω ανάρτηση είναι τεχνολογίας QuieTech EFI, ενώ ο χώρος αποθήκευσης είναι άπλετος για τσάντες γκολφ και ρουχισμό με τα μεγαλύτερα καθίσματα στην κατηγορία.

Η Yamaha επίσης διαθέτει στην γκάμα της μοντέλα για βοηθητικές εργασίες UMX AC όπως και οχήματα προσωπικής μεταφοράς PTV.Τα μοντέλα της Yamaha θα είναι διαθέσιμα τον Φεβρουάριο του 2021.

 

Τα προσωπικά οχήματα PTV είναι στην γκάμα της Yamaha

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης