Παγκόσμια αποκαλυπτήρια για το νέο μικρό SUV της Toyota – Πού θα το δείτε live

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020, 21:55
Παγκόσμια αποκαλυπτήρια για το νέο μικρό SUV της Toyota – Πού θα το δείτε live

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     


Το νέο μοντέλο της Toyota στην κατηγορία των μικρών SUV-Crossover οχημάτων, αρχικά ήταν Το Toyota B-SUV θα κατασκευάζεται στη Γαλλία...προγραμματισμένο να αποκαλυφτεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον περασμένο μήνα. Ωστόσο, ο κορονοϊός και η αναβολή της έκθεσης χάλασαν τα σχέδια των Ιαπώνων οι οποίοι δεν αποκάλυψαν ποτέ το νέο τους αυτοκίνητο.

Έτσι λοιπόν, η αποκάλυψη πήρε παράταση και τελικά το νέο Toyota B-SUV θα αποκαλυφτεί την Πέμπτη το πρωί ενώ θα μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει διαδικτυακά την παγκόσμια παρουσίαση. Συγκεκριμένα στις 10:00 π.μ. ώρα Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί το στατικό του λανσάρισμα το οποίο θα μας αποκαλύψει πώς είναι σχεδιαστικά και με τη τεχνολογία εφοδιάζεται.

To Toyota B-SUV όπως θα είναι κάτω από τις.. λαμαρίνες

Με υβριδική τεχνολογία...

Από όσα στοιχεί έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, το ιαπωνικό μοντέλο θα βασίζεται στο νέο Yaris, θα εφοδιάζεται με υβριδική τεχνολογία και θα είναι υπερυψωμένο. 

Να σημειώσουμε πως το B-SUV θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Toyota στη Γαλλία

 

Για να παρακολουθήσετε την παγκόσμια στατική παρουσίαση και να είστε οι πρώτοι που θα πάρουν μία πρώτη γεύση πατήστε ΕΔΩ

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020, 21:55