Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δεις αν αυτό που πουλάς αρέσει και το αγοραστικό κοινό είναι ικανοποιημένο πρέπει να το ρωτήσεις, να Μέσα από τέτοιες έρευνες μπορείς να μάθεις και τις αδυναμίες σου και να γίνει καλύτερος…κάνεις έρευνα και να βγάλεις συμπεράσματα. Από τα αποτελέσματα θα μπορέσεις να γίνεις καλύτερος και να ικανοποιήσεις ακόμα και τους πλέον δύσπιστους.

Αυτό πράττουν οι άνθρωποι της Citroen οι οποίοι προχώρησαν σε μία πολύ μεγάλη έρευνα για να μάθουν τι αισθάνονται οι πελάτες για τα αυτοκίνητα και τους αντιπροσώπους της μάρκας.

Έχοντας συγκεντρώσει την άποψη από 400.000 ιδιοκτήτες  προερχόμενοι από 57 χώρες του κόσμου έβγαλαν και ασφαλή συμπεράσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αποτελέσματα της έρευνας...

Κορυφαίο σε ικανοποιηση το C5 Aircross

Συγκεκριμένα βαθμολόγησαν τους αντιπρόσωπους με βαθμό 4,8 στα 5 ενώ στα προϊόντα της μάρκας έβαλαν βαθμό 4,7 στα 5. Από πλευράς μοντέλων οι πιο ικανοποιημένοι είναι οι ιδιοκτήτες του C5 Aircross και ακολουθούν όσοι έχουν C3 και Berlingo.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα της Citroen πατήστε ΕΔΩ

 

Οι ιδιοκτήτες του Citroen C5 Aircross είναι πολύ ικανοποιημένοι από το αυτοκινητό τους...

 

Πολύ ικανοποιημένο είναι και οι ιδοκτήτες του C3

 

Όσοι αγοράζουν Berlingo ξέρουν τι παίρνουν και αυτός είναι και ο λόγος που οι ιδιοκτήτες το τοποθέτησαν τόσο ψηλά στην σχετική λίστα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης