Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν αρχίσει να μπαίνουν στη ζωή μας και αυτό αποτυπώνεται τόσο από το πλήθος των αυτοκινήτων που εισάγονται όσο και από τις ταξινομήσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας που συνεχώς αυξάνονται.

Το ηλεκτρικό MINI Cooper SE

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό MINI

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα νέα μοντέλα που ήδη βρίσκονται στην ελληνική αγορά είναι το MINI Cooper SE, το πρώτος Με ταχυφορτιστή μπορείς να φορτίσεις σε 35 λεπτά το 80% των μπαταριών…αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της βρετανικής φίρμας. Πρόκειται για το κλασικό MINI με τις 3 πόρτες μήκους 3,845 μέτρων το οποίο αποδίδει 184 ίππους.

Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 7,3 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται στα 150 χλμ./ώρα. Η αυτονομία του κυμαίνεται μεταξύ 235-270 χιλιομέτρων ενώ η φόρτιση στο 80% μπορεί να επιτευχθεί σε 35 λεπτά με ταχυφορτιστή και 3,2 ώρες με φορτιστή της MINI στο σπίτι.

Η εταιρεία έδωσε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου στη δημοσιότητα, τα οποία μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ.

 

Το εσωτερικό του ηλεκτρικού MINIΤο λογότυπο με την πρίζα στο πίσω αριστερό μέρος μας δείχνει πως πρόκειται για ηλεκτρικό αυτοκίνητο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης