Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά του Audi A3 βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το δούνε από κοντά αλλά και να το οδηγήσουν στις επίσημες αντιπροσωπείες.

Το γερμανικό μοντέλο πρωταγωνιστεί σε μία κατηγορία premium που ουσιαστικά δημιούργησε πριν από 24 χρόνια κυκλοφορεί στην τέταρτη του γενιά.

Η 4η γενιά του Audi A3 Sportback βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολυτέλεια και παροχές

Στη νέα γενιά οι κλασικές γραμμές διατηρούνται, με την ομάδα σχεδίασης και εξέλιξης της Audi να προχωρούν σε ουσιαστικές αλλαγές προσδίδοντας δυναμισμό στην εξωτερική εμφάνιση που θυμίζει μοντέλο μεγαλύτερης Σε ένα Audi Α3 η ποιότητα δεν κάνει εκπτώσεις…κατηγορίας (τουλάχιστον εμπρός). Εσωτερικά η ποιότητα παραμένει υψηλή, η ψηφιακή τεχνολογία κυριαρχεί και η απλότητα όπως και οι καθαρές γραμμές προσδίδουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο μοντέλο.

Να σημειώσουμε πως πλέον οι αεραγωγοί οδηγοί – συνοδηγοί είναι… ξεχωριστοί ενώ στη νέα γενιά ο ιδιοκτήτης έχει την πολυτέλεια να αγοράσει και μετά την πώληση λειτουργίες software που καλύπτουν περαιτέρω ανάγκες. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ψηφιακές οθόνες στην κεντρική κονσόλα αλλά και στον πίνακα οργάνων ενώ τα κορυφαία τεχνολογικά συστήματα ανεβάζουν την ασφάλεια στα ύψη.

Από πίσω θυμίζει... Α3

Από 999 κ.εκ.

Το νέο Audi A3 Sportback λανσάρεται στην Ελλάδα αρχικά σε δύο εκδόσεις κινητήρων και τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, τις Basic, Advanced και S line.

Το αυτοκίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο στην έκδοση 30 TFSI, με τον κινητήρα βενζίνης των 999 κ.εκ. να συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6-σχέσεων και να αποδίδει 110 ίππους και την έκδοση 35 TFSI MHEV, με κινητήρα βενζίνης 1.498 κ.εκ. και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων S tronic 7-σχέσεων, με ισχύ 150 ίππων.

Το εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου

Από 22.430 ευρώ

Η τιμή του γερμανικού μοντέλου ξεκινά από τα 22.430 με μηχανικό κιβώτιο (έκδοση 30TFSi) ενώ το ίδιο Το Φθινόπωρο θα δοyμε και έκδοση plug in hybrid…μοντέλο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων S tronic έχει τιμή λιανικής 25.690 €. Σ

την ίδια έκδοση εξοπλισμού, το A3 Sportback 35 TFSI MHEV S tronic έχει τιμή 28.990 € ενώ το A3 Sportback 30 TDI S tronic, 27.800 ευρώ. Το Φθινόπωρο θα κάνει την εμφάνισή της και η έκδοση TFSIe plug-in (PHEV), που συνδυάζει βενζίνη και ρεύμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Audi A3 Sportback πατήστε ΕΔΩ

 

Δείτε παρακάτω τον τιμοκατάλογο της νέας γενιάς του Audi A3 Sportback.

O τιμοκατάλογος και οι εκδόσεις του Audi A3 Sportback

 

Ψηφιακός πίνακαςοργάνων και στη στάνταρτ έκδοση

 

Η οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα

 

Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τον τρόπο οδήγησης που επιθυμεί από το κουμπί drive select

 

Μίνιμαλ σχεδίαση...

 

Κινητηρές από 999 κ.εκ.

 

Χώρος αποσκευών στα 380 λίτρα...

 

Μία από τις επιλογές στις ζάντες με "παπούτσια" Pirelli

 

Ακόμα και στα πλαινά του οχήματος έχει μελετηθεί αναλυτικά η αεροδυναμική...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης