Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Αθήνα επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα ο Πρόεδρος της Nissan Ευρώπης Paul Willcox, ως Ο Τάκης Θεοχαράκης χάρισε ένα σπάνιο Nissan Patrol στην Nissan Europeπροσκεκλημένος της εταιρείας Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Η επίσκεψη του στη χώρα μας έκρυβε μία μοναδική έκπληξη που ούτε ο ίδιος περίμενε. συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ελληνικής αντιπροσωπείας Τάκης Θεοχαράκης, δώρισε στη Nissan Europe ένα σπάνιο Patrol του 1976, το οποίο διατηρούσε σε άριστη κατάσταση, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ιστορικών μοντέλων, στον Ασπρόπυργο, εκεί που βρίσκονται και τα Logistics της εταιρείας.

Ο Πρόεδρος της Nissan Ευρώπης Paul Willcox (αριστερά) μαζί με τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ελληνικής αντιπροσωπείας Τάκη Θεοχαράκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάνω από 50 χρόνια

Ο Paul Willcox εντυπωσιάστηκε από την κίνηση του επιχειρηματία και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan έχει συμβάλει σημαντικά στην δυναμική του ονόματος της ιαπωνικής φίρμας…πορεία της Nissan στην Ελλάδα, που μετρά πάνω από μισό αιώνα συνεχούς και ισχυρής παρουσίας στα δρώμενα της αγοράς αυτοκινήτου. Να σημειώσουμε πως η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε είναι μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων στην Ελλάδα, αφού αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της ιαπωνικής Nissan Motor Co. από το 1961.

Η αντιπροσωπεία αυτή ήταν και η πρώτη αντιπροσωπεία της ιαπωνικής φίρμας σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμβάλλοντας στην διάδοση των Ιαπωνικών αυτοκινήτων και την υπεροχή της Nissan μεταξύ των ιαπωνικών εταιρειών. Ειδικά στην Ελλάδα, το όνομα της μάρκας είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας, της ασφάλειας και της τεχνολογικής υπεροχής.

 

Η έκπληξη ήταν σκεπασμένη...
Αυτό το σπάνιο Nissan Patrol του 1976 δώρισε στη Nissan Europe ο Τάκης Θεοχαράκης

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν σα να βγήκε τώρα από το εργοστάσιο
Ο Τάκης Θεοχαράκης δείχνει το αυτοκίνητο στον Πρόεδρο της Nissan Ευρώπης. Η αντίθεση πάντως των εποχών φαίνεται στη συγκεκριμένη φωτογραφία καθώς διακρίνεται το όχημα των 40 ετών και το σύγχρονο αμιγώς ηλεκτρικό Leaf στο βάθος...
Το Nissan Patrol του 1976
Ένα όνομα μία μεγάλη ιστορία για την ιαπωνική φίρμα
Το όχημα αυτό ανήκε στην συλλογή της Nissan Νικ. Ι Θεοχαράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης