Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νάσερ Aλ Ατίγια είναι ένας από τους πιο γνωστούς οδηγούς αγώνων ράλι στον κόσμο και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους Έλληνες φιλάθλους από τις συμμετοχές του στο Ράλι Ακρόπολις.

Ο οδηγός από το Κατάρ, που είναι ξάδελφος του σεΐχη Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θανί, έχει συμμετάσχει και σε πολλές Ολυμπιάδες στο άθλημα της σκοποβολής με κύριες διακρίσεις την 3η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου αλλά και την 4η θέση στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να επιστρέψει το Ακρόπολις…

Έχει κερδίσει τρεις φορές το Ράλι Ντακάρ, είναι 13 φορές πρωταθλητής Ράλι στη Μέση Ανατολή, παγκόσμιος Ο Αλ Ατίγια έχει συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας (4η θέση) στο άθλημα της σκοποβολής… πρωταθλητής στην κατηγορία Production στο WRC και έχει τρέξει σε πάρα πολλούς διεθνείς αγώνες…

Στο σχετικό video θα τον δείτε να στέλνει το μήνυμά του στους Έλληνες, ενώ εύχεται να επιστρέψει σύντομα το «Ακρόπολις» στο παγκόσμιο αγωνιστικό στερέωμα.

Επίσης, θα διαπιστώσετε πως γνωρίζει ακόμα και ελληνικές λέξεις, γεγονός που δείχνει πως ξέρει αρκετά καλά τη χώρα μας!

Ο Nasser Al Attiya δηλώνει φίλος της Ελλάδας και εύχεται να επιστρέψει σύντομα το Ράλι Ακρόπολις εκεί που ανήκει...

Στη 2η θέση γενικής

Αυτές τις ημέρες συμμετέχει στο Ράλι Ντακάρ που διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία και μετά την ολοκλήρωση και της 5ης ειδικής διαδρομής (από τις 12) βρίσκεται στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης με Toyota.

Παρακολουθήστε και το σχετικό video με τις δηλώσεις του Al Attiya στην κάμερα του zougla.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης